3 idoli care sunt confundați adesea cu liderii trupei!

Deoarece unii idoli par să aibă o poziție dominantă și o popularitate uriașă, sunt adesea confundați ca fiind drept liderii grupurilor din care fac parte.

Maturitatea de care dau dovadă, personalitatea, carisma sau pur și simplu energia pe care o emană, sugerează unor oameni acest lucru, însă, în realitate, nu este așa. Iar pentru ca să vă conving că acest lucru este adevărat, voi vorbi despre următorii idoli: Taeyong, Mino și Taeyang!

#1 Taeyong din NCT (NCT nu are un lider)

Taeyeong – unul dintre cei mai populari artiști din trupa NCT. Potrivit multor internauți coreeni, aspectul său se potrivește perfect cu standardele de frumusețe pe care le preferă de obicei agenția SM Entertainment.

#2 Mino din WINNER (liderul este Seungyoon)

Cu siguranță există o asemănare între el și G-Dragon din Big Bang, ceea ce probabil îi face pe unii oameni să creadă că el este liderul grupului WINNER.

#3 Taeyang din Big Bang (liderul este G-Dragon)

De cele mai multe ori, G-Dragon este membrul care se află în centul atenției, însă persoanele care nu sunt familiarizare cu grupul, adesea ajung să creadă că Taeyang este liderul! Dar de ce? Ei bine, datorită faptului că nu a fost implicat în nici un scandal care să-i afecteze imaginea!

sursa: ygmassmedia

Un gând despre “3 idoli care sunt confundați adesea cu liderii trupei!

  1. Mino a fost ales lider la inceput si are si stilul ala de lider in YG, deci pot sa inteleg, nu e neaparat vorba de faptul ca seamana cu GD. Dar Taeyang? E prima oara cand aud asa ceva, ma indoiesc ca se intampla „adesea,” GD este si popular ca lider.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s