Se va înrola în armată? Park Bo Gum are o tunsoare ce face aluzie la înrolarea lui în serviciul militar obligatoriu. Fanii sunt confuzi!

Imagini pentru park bo gum

Actorul Park Bo Gum și-a făcut apariția în episodul final al dramei „Itaewon Class” de la JTBC, iar tunsoarea lui scurtă i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă va merge în armată în viitorul apropiat.

Pe 21 martie a fost difuzat episodul final al serialului, iar Park Bo Gum și-a făcut apariția în rol cameo. La scurtă vreme de la încheierea difuzării, „Itaewon Class Park Bo Gum” a fost unul dintre cei mai solicitați teremni în motoarele de căutare de la Naver.

Din moment ce actorul a captivat atenția cu tunsoarea sa, internauții coreeni au început să se întrebe dacă nu cumva, noua lui tunsoare reprezintă un semn al faptului că se va înrola în viitorul apropiat, sau poate e vorba doar de o schimbare de look?

Reamintim, în luna ianuarie a anului 2019, atunci când a oferit un interviu pentru una dintre revistele coreene, Park Bo Gum a recunoscut că va începe serviciul militar obligatoriu „înainte să fie prea târziu”.

Voi ce spuneți?

Imagini pentru park bo gum

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s