“Eccentric! Chef Moon” lansează noi imagini cu Eric din Shinhwa și Go Won Hee

Echipa de producție a serialului “Eccentric! Chef Moon” a oferit fotografii de la prima întâlnire, de neuitat, dintre personajele intepretate de Eric din Shinhwa și Go Won Hee.

“Eccentric! Chef Moon” este o comedie care va spune povestea de iubire dintre creatoarea de modă faimoasă Yoo Bella, ce își va pierde memoria și va ajunge să intre în tot felul de buclucuri în satul numit Seoha, și bucătarul faimos Moon Seung Mo.

Noile instantanee îl arată pe Moon Seung Mo uitându-se intens la un cuțit de  lucru ascuțit, în timp ce Yoo Bella se plimbă prin oraș îmbrăcată într-o ținută simplă, colorată doar de eșarfa de la gât. O altă poză îi arată pe cei doi la spital, Yoo Bella fiind întinsă pe pat. Moon Seung Mo se află lângă ea și se uită la aceasta cu îngrijorare. Echipa de prouducție a explicat că Moon Seung Mo o va confunda pe Yoo Bella cu o cerșetoare din Australia și că din acest motiv el va merge la spital echipat cu mâncare pregătită de el,  făcându-i pe spectatori curioși să afle cum va evolua de aici mai departe povestea.

“Eccentric! Chef Moon” va avea premiera în 27 martie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s