Park Kyung din Block B este îngrijorat că publicul își pierde interesul în controversa de manipulare a topurilor

Block B’s Park Kyung Shares Concerns Over Public Losing Interest In Chart Manipulation Issue

Park Kyung a vorbit despre controversa de manipulare a topurilor și multe altele într-un videoclip de pe canalul 1theK.

Membrul Block B a atras atenția publicului în luna noiembrie a anului trecut atunci când a postat un tweet pe care l-a șters ulterior: „Vreau și eu să fac sajaegi ca Vibe, Sung Ha Ye, Lim Jae Hyun, Jeon Sang Keun, Jang Deok Cheol și ca Hwang In Wook^^;;”. Oamenii au început să fie suspicioși cu privire la autenticitatea topurilor muzicale, iar toți artiștii menționați au intentat procese împotriva lui pentru defăimare. Park Kyung a fost recent interogat de poliție în ceea ce privește plângerile.

Pe data de 23 martie, canalul 1theK a dezvăluit un videoclip intitulat „Caută-mă”, care îl prezintă pe Park Kyung căutându-și numele pe rețelele de socializare.

Prima dată și-a căutat numele pe Namuwiki și a răspuns unor întrebări legate de locul în care s-a născut sau înălțimea sa. A citit postări despre el și a lăsat comentarii pe alte site-uri. De asemenea, a găsit un fan pe Melon care întreba când va promova Block B în formulă de 7 din nou. El a răspuns: „Unii dintre ei sunt în armată, iar când vor fi eliberați, P.O și cu mine ne vom înrola”, astfel sugerând că ar putea lua în jur de 3 ani pentru a se reuni.

Pe YouTube, artistul a ascultat piesa „Vibe from Experience” a rapperului Mommy Son, care a fost interpretat ca un diss pentru artiștii acuzați de sajaegi (incluzându-l pe Vibe). Cântecul începe cu versul „Ai muncit din greu, Park hyung”, care pare a fi un joc de cuvinte cu numele lui Park Kyung și cuvântul „hyung” (frate mai mare). Park Kyung a cântat acest vers împreună cu artistul original și, râzând, a spus că ascultă destul de des această piesă.

În revista online HIPHOLE, el a citit un răspuns al lui Vibe la acuzațiile de sajaegi: „Prin intermediul agenției lui, i-am cerut să clarifice că nu este adevărat și să își ceară scuze. Oricum, răspunsul pe care l-am primit a fost ‘Am șters postarea, dar scuzele vor fi greu de oferit’.” La ultima parte a declarației, Park Kyung a izbucnit în râs.

Un comentariu al articolului a spus: „Sper ca adevărul să fie dezvăluit.” Park Kyung: „Sunt mulți oameni care speră la dreptate.” De asemenea, a dat peste mai multe comentarii de încurajare pe un alt site.

Am mers la secția de poliție pentru prima oară în viața mea”, a spus. „Nu a fost la fel de strict sau de înfricoșător pe cât m-am așteptat. Așa că am fost ușurat și am luat parte cu seriozitate la investigație.

Un alt internaut a fost supărat că Park Kyung și-a înmânat înrolarea în armată pentru a participa la investigație, însă până acum nu a fost niciun progres. Artistul a răspuns: „Investigarea a fost amânată puțin din cauza situației cu COVID-19.

În altă postare, oamenii au vorbit despre cât de uimiți sunt de el, iar cineva a scris: „Nu este ușor să ai un asemenea curaj.” Park Kyung: „Am exersat acest curaj. Dar sunt supărat din cauză că subiectul a fost acoperit mai repede decât am crezut. În contrast, lucrurile pe care trebuie să le fac au devenit mai clare. Sper că nu veți lăsa ce s-a întâmplat un simplu incident și că mai mulți oameni vor fi interesați.

El a întrebat fanii la ce se gândesc atunci când aud cuvântul „refresh”, acesta fiind și titlul noului său single. Acesta a spus: „Când computerul tău nu funcționează cum trebuie, îi dați refresh și apoi funcționează. Când viața ta amoroasă nu funcționează, trebuie să îi dai refresh. Oamenii care au probleme cu prietenii lor trebuie să își revizuiască relațiile cu ei de asemenea. Iar pentru oamenii care sunt sătuli de topuri, nu ar fi bine să dea refresh topurilor? De aceea am făcut ‘Refresh’.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s