Sung Hoon spune că sigur ar divorța dacă s-ar căsători vreodată!

Actorul Sung Hoon a revenit recent pe marele ecran cu ”Are We In Love?” dar, în contrast cu genul romantic al filmului, acesta a dezvăluit că nu are absolut niciun interes romantic în viața personală: ”Nu sunt interesat deloc de întâlniri sau de căsătorie.”

Într-un interviu susținut recent la o cafenea, Sung Hoon a mărturisit: „Nu mă voi îndrăgosti. Este prea mult de gestionat.”

El chiar a surprins pe toată lumea de la platou, dezvăluind de ce nu vrea să se căsătorească niciodată și că, dacă ar face acest lucru, ar divorța:Căsătoria este deschisă. Ca să fiu sincer, nu am nicio încredere că mă pot căsători și să trăiesc fericit. Dacă m-aș căsători, aș vrea să locuiesc cu acea persoană până când moartea ne-ar depărți, dar simt că dacă m-aș căsători acum, aș divorța”

”Nu am o perspectivă pozitivă sau negativă asupra căsătoriei. Pur și simplu tind să fiu foarte serios când mă gândesc la căsătorie”.

Înainte de acest interviu, Sung Hoon a fost implicat în zvonuri cum că s-ar întâlni cu Park Na Rae, colega sa de la emisiunea ”I Live Alone”.

Însă acesta a negat și a explicat: În nici un caz. Park Na Rae este prima persoană cu care m-am împrietenit de la ”I Live Alone”, așa că încerc să am grijă de ea. Cred că asta a determinat oamenii să creadă că ne întâlnim. Dar nu este adevărat”.

Sung Hoon joacă în următorul film romantic ”Are We In Love?”, alături de Kim So Eun, care va avea premiera la sfârșitul acestui an.

Puteți vedea mai jos niște fotografii de la interviu:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s