Lee Jae Wook vorbește despre rolurile sale, prima audiție și multe altele

Lee Jae Wook a pozat pentru un pictorial Esquire incredibil care este însoțit de un interviu plin de informații intersante despre viața lui personală și cariera sa în plină ascensiune.
În interviu,  actorul a subliniat că nu își verifică scenele odată ce au fost aprobate de regizor. El a explicat că face asta din respect pentru regizor și a adăugat: „Știi uneori când acorzi prea multă atenție doar la ceea ce vezi și îți scapă elementele esențiale? De exemplu, îți uiți replicile sau emoțiile, deoarece încerci să dai bine. Așadar, atunci când nu sunt sigur de o scenă, doar îl întreb pe regizor: „Este în regulă?” Atunci chiar dacă regizorul mi-a dat un „OK”, dar poate exista acolo și altceva, ei sugerează să filmăm încă o dată. Dacă spun cu adevărat că este în regulă, cred asta și nu mă îndoiesc. ”

Întrebat dacă se simte stânjenit să-și urmărească dramele cu familia, Lee Jae Wook a răspuns: „Da, este jenant și penibil. Nu pot urmări scene de sărut cu ei. Este un pic … jenant față de mama mea. Deodată vreau să beau apă sau pur și simplu merg în camera mea.”

În ceea ce privește diversele sale personaje de diferite vârste, el a împărtășit: „Da, am jucat o mulțime de personaje diferite. Nu mi-am propus să se întâmple asta. În calitate de începător, nu am fost în măsură să aleg următoarea mea lucrare. Am fost chiar norocos. Toate personajele din proiectele pe care le-am făcut erau diferite și toate erau personaje bune. În timp ce jucam rolul lui Marco în „Memories of the Alhambra”, m-am gândit: „Când voi putea să întâlnesc un alt personaj ca acesta?” Și apoi am putut să-l joc pe Baek Kyung în „Extraordinary You”, Seol Ji Hwan în „Search: WWW”, iar acum pe Lee Jang Woo în  ‘I’ll Go to You When the Weather Is Nice.’  Sunt foarte recunoscător.”

Lee Jae Wook a vorbit și despre prima sa audiție, care a fost pentru „Memories of the Alhambra”. El a spus: „A fost prima audiție din viața mea. Am mers doar ca absolvent de teatru și cinema și au fost mulți oameni care și-au adus managerii. De fapt, în acel moment, i-am spus regizorului să nu mă aleagă. Acum că mă gândesc la asta, a fost foarte arogant.”

Râzând, a adăugat: „Desigur, am jucat cât mai bine la audiție. La final, regizorul a spus: „Este o producție foarte scumpă și una foarte așteptată, care va fi difuzată în a doua jumătate a anului.” M-am speriat. Așa că i-am spus să nu mă folosească și că nu știu nimic. Din fericire, el a crezut că a fost drăguț ce i-am spus.”

Când a fost întrebat dacă se teme de ceva în acest moment, el a răspuns că de  el însuși: „Trebuie să îmi construiesc personajul și să vi-l arăt bine, așa că  întotdeauna eu sunt cea mai mare provocare. Mi-e teamă de abilitățile mele actoricești și de procesul de pregătire. Dar această teamă nu este un factor negativ. Cred că este destul de greu dacă nu mă îndoiesc de mine. Trebuie să fiu suspicios în fiecare zi, de fiecare proces și de fiecare scenă. Cred că de aceea nu mă monitorizez.”

Lee Jae Wook a spus că are regrete pentru cum a jucat în rolul lui Baek Kyung în „Extraordinary You”, deoarece simte că nu a putut să facă oamenii să înțeleagă personajul. El a explicat: „Este un personaj care poate părea violent. Dar dacă oamenii îl văd în felul acesta, cred că este pentru că nu am explicat cu adevărat ce viață tragică a trăit acest tip în timp ce era cu un tată abuzător.”

Apoi, actorul a discutat despre rolul său actual în “I’ll Go to You When the Weather Is Nice.”. El a spus că se simte ca Lee Jang Woo este un personaj mai realist decât rolurile sale anterioare. Când a fost întrebat dacă are vreo asemănare cu Lee Jang Woo, el a răspuns: „Lee Jang Woo se potrivește bine cu mine. Este un pic amuzant să spun asta, dar cred că am putut să construiesc personajul datorită personalității mele originale. Mă inspir mult din cuvintele și acțiunile mele de atunci când sunt cu prieteni apropiați.”

De asemenea, el și-a manifestat dorința de a juca în piese de teatru, spunând: „Există persoane care descriu piesele de teatru drept „ arta actorului.” Timp de o oră sau două, comunici direct cu publicul și creezi emoții de la început până la punctul culminant. Așadar, după ce am terminat o reprezentație, cred că există o bucurie unică. Dramele și filmele nu sunt de multe filmate în ordine și nu se termină când am terminat de jucat, fiind realizate doar după ce am terminat de lucrat la ele. Este un pic diferit. Cum pot descrie sentimentul de a fi într-o piesă? Îl pot descrie ca fiind „viu”. ”

În cele din urmă, Lee Jae Wook a comentat principiul său de actor. El a spus: „Să nu te faci de râs.” Tocmai mi-a venit ideea asta. Fie că este vorba de analiza personajelor sau de construcție, este întotdeauna o păcat când se va termina, dar nu vreau să fac nimic ce aș putea regreta. Când mă uit la scenariu și îmi construiesc personajul, mă gândesc mult la asta. Sunt sigur că va veni o zi când o regret dacă timpul meu ca actor va fi redus.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s