Song Jung Ki a petrecut pe cinste în Columbia + revine în țară unde va intra în carantină

Song Jung Ki a fost în Columbia pentru filmări, dar din cauza pandemiei de coronavirus, actorul a revenit în Coreea de Sud, unde s-a autoizolat. Între timp, a apărut pe internet un filmuleț care arată că actorul s-a distrat pe cinste la o petrecere în Bogota.

Din cauza coronavirusului, industria de film este afectată puternic. Song Jung Ki lucra pentru filmul “Bogota”, dar a revenit astăzi în Coreea de Sud. Agenția lui a precizat următoarele: “Song Jung Ki a revenit în Coreea în 24 martie și din fericire nu a avut probleme de sănătate. Va petrece o perioadă considerabilă de timp în autoizolare și va profita de această ocazie pentru a se odihni.”

Restul echipei de filmări “Bogota” a revenit și ea în Coreea de Sud tot în 24 martie. Între timp însă, a început să circule pe internet un filmuleț făcut într-un pub din Bogota, unde Song Jung Ki încurajează frenetic, ținând degetele în sus, o femeie care dă pe gât un pahar de alcool. Pe măsură ce aceasta bea, se poate vedea explicit cum gura actorului cade, iar când femeia termină paharul, Song Jung Ki țipă foarte tare și îi ia paharul din mână.

A fost dezvăluit ulterior că filmulețul a fost făcut la o petrecere organizată de echipa filmului „Bogota”, iar femeia care bea atât de bine este actrița Juana del Río, care a filmat cu Song Jung Ki.

 

„Bogota” este un film de crimă / thriller care se petrece în anii ’90 în Bogota. Personajul lui Song Jung Ki este un imigrant din Columbia care lucrează la o piață locală. Song Jung Ki și echipa lui de filmări au fost în Bogota pentru filmări încă din luna ianuarie.

Surse: SBS Star, Soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s