Pledis Entertainment o dă în judecată pe Kyulkyung!

În 25 martie, agenția Pledis Entertainment a anunțat prin intermediul unui reprezentant legal că o dă în judecată pe Kyulkyung din PRISTIN, pentru nerespectarea contractului.

Citiți declarația integrală de la Pledis demai jos, oferită prin intermediul unui avocat:

„Bună ziua, sunt avocatul Kim Moon Hee al firmei de avocatură Jipyong, reprezentând agenția lui Kyulkyung Pledis Entertainment (în continuare numită Pledis).

Pe 19 februarie, Pledis a înaintat un proces împotriva lui Kyulkyung la Curtea Districtului Central din Seul pentru a confirma valabilitatea contractului său exclusiv cu agenția. Iată declarația oficială a lui Pledis.

1. Kyulkyung a semnat un contract exclusiv cu Pledis în 2015 și a promovat ca parte a I.O.I, PRISTIN și a unit-ului PRISTIN V. Ea a intrat pe piața chineză și a apărut ca un membru fix din distribuția primului sezon al „Crazy Wardrobe” de pe Jiangsu Television și la show-ul de diverstisment de pe iQIYI „Idol Producer” în calitate de mentor. Pledis și compania sa de management chineză XCSS Entertainment i-au gestionat activitățile din industria divertismentului chinez, făcând-o să apară la „Idol Producer”, unul dintre momentele de pornire din cariera ei, și prin apariția ei din drama „Miss Truth” de pe Youku. I-am oferit tot sprijinul de care avea nevoie pentru a deveni un mare artist recunoscut atât în ​​Coreea, cât și în China.

2. Cu toate acestea, la începutul lunii septembrie 2019, Kyulkyung a trimis unilateral un aviz de reziliere prin poștă, e-mail și prin instant messenger, iar ea evită orice comunicare cu angajații Pledis și XCSS Entertainment.

3. De atunci, Kyulkyung exclude Pledis și a apărut în mod independent în drame, spectacole de varietăți și reclame în China și astfel a promovat foarte activ în domeniul divertismentului, în timp ce încălca contractul nostru exclusiv. Prin urmare, suntem într-o poziție în care trebuie să luăm măsuri legale cum ar fi un proces pentru a confirma valabilitatea contractului nostru exclusiv cu Kyulkyung. XCSS Entertainment a început deja procese în China pentru a solicita ca aceasta să execute contractul exclusiv și pentru a obține despăgubiri.

4. Pe durata contractului exclusiv, Pledis a oferit tot sprijinul pe care l-a putut acorda pentru a o ajuta să promoveze activ în Coreea și China. Este nefericit să trebuiască să împărtășești astfel de știri fanilor și publicului.

Deși situația nu ne lasă altă opțiune decât să luăm măsuri legale, Pledis va continua să muncească din greu pentru a ne restabili încrederea cu Kyulkyung, pentru a ajunge la un acord pe cale amiabilă și pentru a pune capăt litigiului și pentru a desfășura rapid activități pentru Kyulkyung în domeniul divertismentului. Mulțumim.

Vom reveni cu mai multe informații, de îndată ce acestea vor fi disponibile.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s