6 moduri de a-ți decora camera visurilor tale în stil k-pop!

Dacă și tu te-ai gândit vreodată să-ți decorezi dormitorul în stil k-pop, înseamnă că știi cât este de greu până găsești ceva ce îți place cu adevărat! ”Atâtea de multe recomandări pe internet, dar oare pe care să o aleg?”, vă sună cunoscut?

Aici aveți 6 moduri de a-ți decora camera visurilor tale în stil k-pop!

1. Decorează un model pătrat din sârmă pe perete

Aceste grile pătrate sunt extrem de versatile și pot fi folosite pentru a afișa aproape orice fel de amintiri le-ai avea din universul k-pop.

Cu ajutorul clemelor mici de atârnat haine, puteți suspenda fotografii, sloganuri, brelocuri, beculețe decorative și multe altele.

2. Lipește pozele într-un mod creativ

Scoaterea imaginilor la imprimantă costă destul de puțin și pot fi organizate într-un colaj pe peretele tău. De la rânduri în formă de inimă la cele organizate în alte forme, posibilitățile sunt nesfârșite.

Atrânarea unei ghirlande tip funie sau panglică este o altă opțiune pentru a-ți afișa imaginile preferate. Sfat: folosește culori pastel, sau cât mai deschise la ghirlandă, pentru un aspect plăcut din punct de vedere estetic (în poză este folosită o sfoară normală).

3. Alege o paletă tematică de culori

Cele mai reușite camere decorate urmează o temă stabilită. Chiar dacă e un lucru opțional, este bine să țineți minte și asta. O cameră cu decoruri albe sau roz deschis vor oferi o atmosferă curată și aerisită.

O cameră decorată roz va deborda de viață și tinerețe. Pentru o abordare mai subtilă, decorarea unei încăperi în culori neutre poate aduce aspectul dorit fără a întrece măsura. 

4. Folosește spațiile libere

Dacă nu ai prea mult spațiu în camera ta, folosește locuri precum perimetrul biroului și peretele din jurul său.

Utilizarea spațiului vertical și/sau încorporarea rafturilor este o altă modalitate!

5. Afișează citate

Dacă ești genul de persoană căreia nu-i place să vadă 25 de poze cu fața idolului său în dormitor (nu că asta ar fi un lucru rău, totuși) soluția utilă ar fi înrămarea unor citate sau versuri reprezentative trupei/artistului preferat.

… chiar și lucruri amuzante spuse cândva de ei!

6. Decorează autentic pentru tine!

Este distractiv să te inspiri de pe internet, însă la sfârșitul zilei, acesta este spațiul tău! Decorează-l cum vrei tu. Fie că vrei muuulte poze și culori sau doar una singură – este alegerea ta și ție trebuie să-ți placă! ! 😊😀

Camera ta – regulile tale!

Să aveți spor! 😄🤗

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s