Actorul Lee Yi Kyung a ajutat la salvarea vieții unui om care a încercat să se sinucidă

Lee Yi Kyung Revealed To Have Helped Save A Civilian’s Life

S-a dezvăluit că actorul Lee Yi Kyung a ajutat la salvarea unei persoane.

În dimineața zilei de 19 martie, o persoană aflată în stare de ebrietate a încercat să se arunce în fața unui camion în mișcare. Din fericire, camionul s-a putut opri înainte de a lovi omul, dar individul a continuat să meargă spre celelalte vehicule.

Un martor a declarat: “Șoferul camionului a coborât și l-a oprit pe cetățean, iar Lee Yi Kyung, care conducea un vehicul care se afla în spatele camionului, a coborât și el. L-a ajutat pe șoferul camionului să împiedice individul beat, pentru a nu provoca mai multe pericole.”

Martorul a continuat:  “Lee Yi Kyung a ținut-o strâns, mult timp, pe persoana în stare de ebrietate și a împiedicat-o din a sări în stradă sau în râu. Toată lumea era încremenită și speriată, așa că nu au putut să iasă din mașinile lor, dar el a coborât din mașină fără ezitare. De asemenea, i-a dat haina persoanei, care tremura și o ținea, pentru a se asigura că nu va mai încerca nimic. Curajul lui a salvat viața cuiva.”

Poliția a sosit după ceva timp și a dus individul într-un loc sigur.

În data de 26 martie, agenția lui Lee Yi Kyung, HB Entertainment, a oferit o declarație în urma știrilor: “După ce am vorbit cu Lee Yi Kyung, el a confirmat că știrea este adevărată. El a spus că a fugit din mașină fără să se gândească, deoarece s-a întâmplat chiar în fața lui. Lee Yi Kyung spune că a făcut ceea ce trebuie făcut, așa că nu a simțit nevoia de a spune povestea.” 

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s