BTS va lansa o piesă nouă pentru coloana sonoră a dramei japoneze „Spiral Labyrinth”

BTS To Release New Song As OST For Upcoming Japanese Drama

În data de 26 martie, Billboard Japan a dezvăluit că noua piesă a trupei BTS a fost aleasă drept melodie reprezentativă a dramei japoneze „Spiral Labyrinth – DNA Forensic Investigation”.

Potrivit știrilor, noua piesă este intitulată „Stay Gold” și va face parte din viitorul album japonez de la BTS ce urmează a fi lansat în această vară.

În reportaj mai sunt incluse și comentarii de la BTS și Tanaka Kei, actorul din rolul principal, aceștia discutând despre coloana sonoră a dramei. Membrii BTS au spus: „Suntem fericiți că putem participa la coloana sonoră a dramei „Spiral Labyrinth”. Sperăm că o să vă placă și că veți urmări „Spiral Labyrinth” și veți asculta piesa „Stay Gold!”.

Aceștia au mai adăugat: „„Stay Gold” este o piesă veselă, cu niște versuri în care se poate regăsi toată lumea. Se potrivește atmosferei și poveștii din „Spiral Labyrinth” foarte bine, așa că haideți să ne bucurăm de ele împreună.”

Tanaka Kei a spus: „La general vorbind, e o melodie foarte tare. A lăsat o impresie bună asupra inimii și auzului meu și chiar a avut un impact asupra mea. Îmi place mult piesa asta. Dacă veți asculta atent, veți vedea că e vorba de un număr mediu. Când drama va deveni și ea un număr mediu, deși, nu știu asta sigur încă, cred că combinația unor lucruri ce nu sunt ceea ce par va duce la un alt timp de punct culminant. Așa cum spune și titlul piesei, voi depune tot efortul în calitate de actor pentru a face ca drama să fie de aur (joc de cuvinte cu titlul „Stay Gold”). De asemenea, pentru BTS e o trupă populară pe aici, le voi aminti tuturor să urmărească drama.”

Drama „Spiral Labyrinth – DNA Forensic Investigation” este bazată pe o manga cu același nume „Rasen no Meikyū” și va avea premiera pe 24 aprilie pe TV Tokyo.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s