Im Siwan ar putea juca rolul principal într-o dramă nouă marca JTBC

Im Siwan In Talks To Star As Lead Of Upcoming JTBC Drama

Im Siwan ar putea juca rolul principal într-o dramă nouă!

În data de 26, Sports Chosun a dezvăluit că Im Siwan își va face revenirea pe micile ecrane cu „Run On” de pe JTBC (traducere literală).

În urma reportajelor, o sursă de la agenția lui Im Siwan, Plum Entertainment, a declarat: „Im Siwan a primit scenariul pentru „Run On” de la JTBC și acesta o analizează la moment.” Sursa a mai anunțat că nu a fost decis nimic încă referitor la distribuție și programul difuzării.

„Run On” va spune povestea unui fost sportiv de atletism ce devine un agent sportiv. În prim-plan vom avea un bărbat pe nume Ki Sun Kyum, care fuge privind mereu înainte și o femeie pe nume Oh Mi Joo, care s-a obișnuit să privească mereu înapoi. Fiind un atlet, Ki Sun Kyum pierde de fiecare dată când privește înapoi, în timp ce aceasta nu are de ales decât să treacă prin aceleași momente mereu și mereu.

Dacă va accepta oferta, Im Siwan va juca rolul lui Ki Sun Kyum, un atlet ce face parte din echipa națională. Fiind fiul membrului Adunării Naționale și a unei actrițe de top, dar fi fratele mai mic a unei vedete de golf, Ki Sun Kyum se implică în sportul care nu i-a plăcut niciodată. Cu toate astea, acesta găsește persoana ce îl eliberează.

„Run On” va fi proiectul de debut al scenaristei Park Min Sook, ce a fost asistenta lui Kim Eun Sook.

Im Siwan s-a înrolat în armată după drama „The King Loves” și filmul „The Merciless”, iar cea mai recentă producție a sa este drama de pe OCN, „Strangers from Hell”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s