Park Hae Jin este șeful perfect în K-drama “Old School Intern”

Park Hae Jin va reveni curând pe micile ecrane cu un nou serial intitulat “Old School Intern”.

“Old School Intern” spune povestea unui angajat de birou (Park Hae Jin) care se mută la o nouă companie pentru a scăpa de șeful său dificil (Kim Eung Soo). El lucrează și urcă  rapid pe scara ierarhică, ajungând șeful echipei de marketing și vânzări, doar că, în mod suprinzător, se trezește că fostul său superior vine și el la compania la care lucrează, pe post de senior stagiar.

Park Hae Jin și Kim Eung Soo vor interpreta rolul a două personaje care se reîntâlnesc în posturi inversate. Actorii îi vor face pe spectatori să râdă într-o comedie proaspătă în care se vor lupta pentru supraviețuire la birou, în timp ce încearcă să se răzbune unul pe altul.

Park Hae Jin îl va juca peGa Yeol Chan, liderul de tip elită de la filiala de ramyeon a companiei Jun Su Foods. După ce, în perioada cât era stagiar, a inventat o rețetă pentru noodles de pui la  tigaie, acesta urcă rapid până în poziția de lider de echipă.  Kim Eung Soo va avea rolul lui Lee Man Shik, fostul șef al lui Ga Yeol Chan, care l-a chinuit în trecut pe acesta. În anumite circumstanțe neexplicate încă, Lee Man Shik ajunge să lucreze în echipa Ga Yeol Chan ca stagiar senior.

În pozele recent lansate, Ga Yeol Chan iese la cină cu membrii echipei sale, arătând cât de bine știe să echilibreze viața cu munca. Îmbrăcat impecabil la costum și un zâmbet blând, Ga Yeol Chan este imaginea șefului impecabil, drăguț și amabil, perfect atât din punct de vedere estetic cât și al abilităților profesionale.

“Old School Intern” va avea premiera în luna mai.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s