Show-ul ‘M! Countdown’ nu va fi difuzat săptămâna viitoare!

În data de 26 martie, mai multe publicații au dezvăluit că producătorii ‘M! Countdown‘ au decis să nu difuzeze evoluțiile în direct pentru emisiunea de săptămâna viitoare, în lumina recentei ordonanței cu măsuri de prevenire a coronavirusului date de Ministerul de Interne și Securitate.

În data de 21 martie, Ministerul de Interne și Securitate a emis o ordonanță pentru publicul larg de a practica distanțarea socială pentru restul lunii martie până în data de 6 aprilie, când toate școlile se redeschid oficial. Ministerul a subliniat importanța menținerii unei distanțe de 2 metri față de celelalte persoane, pentru a preveni răspândirea COVID19.

Luând în considerare această ordonanță, Mnet a decis să anuleze show-ul ‘M! Countdown’ de săptămâna viitoare. O persoană din interior a declarat: „Emisiunea din această săptămână a fost deja programată să aibă loc înainte de ordonanța Ministerului, deci va continua așa cum a fost planificat. Nu avem încă nimic decis pentru săptămâna de 9 aprilie sau săptămânile următoare. Decizia va fi discutată după luarea în considerare a actualizărilor privind coronavirusul.”

Sursă

Un gând despre “Show-ul ‘M! Countdown’ nu va fi difuzat săptămâna viitoare!

  1. Pingback: Drama ‘Hi Bye, Mama’ urmează decizia emisiunii ‘M! Countdown’ și nu va difuza cele două episoade în această săptămână! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s