Suho din EXO ne permite să ascultăm puțin din melodiile de pe albumul său de debut + dezvăluie mai multe imagini teaser!

Fanii EXO sunt foarte bucuroși în această perioadă, deoarece teaserele și noutățile despre debutul solo al membrului Suho, nu încetează să apară!

Videoclipul cu pre-vizualizarea mini-albumului scoate în evidență vocea frumoasă a lui Suho din melodiile B&B și balade, ce vor alcătui mini-albumul de debut. Cadrele sunt filmate în așa fel să-i ofere spectatorului senzația că este prezent și face parte din universul cântărețului. 

Mini-albumul de debut, intitulat ”Self Portrait”, va fi lansat oficial în data de 30 martie. Puteți vedea mai jos videoclipul și câteva imagini teaser desenate artistic!

Sursa

2 gânduri despre “Suho din EXO ne permite să ascultăm puțin din melodiile de pe albumul său de debut + dezvăluie mai multe imagini teaser!

  1. Oau! Ce voce frumoasa! Ce farmec are Suho si ce frumos e!😍Primavara trecuta l-am ascultat cu drag pe Chen acum il ascult pe Suho.Deabia astept sa ascult tot albumul acesta la care a lucrat cu drag😊

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s