Jinu din WINNER se va înrola în armată luna viitoare!

Kim Jin Woo de WINNER anuncia planes de alistamiento en carta sincera a los fanáticos

Kim Jin Woo din WINNER va fi primul membru care se va alătura serviciului militar obligatoriu.

Pe data de 27 martie, idolul masculin de la YG Entertainment a surprins fanii publicând o scrisoare prin care mărturisește că se va înrola în armată.

De asemenea, un reprezentant din partea agenției idolului, a declarat: „Kim Jin Woo se va înrola pe data de 2 aprilie; idolul a anunțat decizia sa printr-o scrisoare.” Acesta a continuat spunând că, după patru săptămâni de pregătire de bază, Jinu va lucra în serviciul public.

Mai puteți citi scrisoarea artistului:

„Bună, dragii mei Inner Circle.

Am o veste pentru voi. Hmmm……. Mă voi înrola în armată pe 2 aprilie. Deși voi sta departe pentru o perioadă, voi rămâne sănătos și curajos, așa că și voi ar trebui să aveți grijă și să rămâneți sănătoși! Sper că sunteți bine.

Și mă bucur foarte mult că am lansat știri despre albumul nostru, care este un cadou pentru noi și pentru voi, înainte de a pleca! L-am pregătim cu multe emoții și sunt fericit că pot îl pot asculta cu Inner Circle. Totuși până atunci ne mai rămân câteva momente împreună, așa că haideți să zâmbim și să fim fericiți! Deși nu am reușit să întorc tot ce am primit, să știți că voi sunteți pe primul loc în inima mea.

Și pentru dongsaengii mei [frații mai mici], care sunt acum ca niște frați adevărați pentru mine. Sunt foarte recunoscător pentru că i-am întâlnit și îi iubesc!

Vă rog să aveți grijă de frații mei mai mici (Mino, Hoony și Yoon). Să ne vedem cu bine la întoarcere! Rămâi sănătoși! Vă iubesc sincer.”

Între timp, trupa a lansat ieri videoclipul muzical pentru piesa “Hold”, iar cel de-al 3-lea album complet va fi dezvăluit pe 9 aprilie.

Sursa: soompi.es

2 gânduri despre “Jinu din WINNER se va înrola în armată luna viitoare!

  1. Pingback: WINNER bucură fanii cu versiunea live retro a melodiei ”Hold”! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s