O celebritate, un CEO faimos și alte personalități influente sunt suspecte în scandalul cu trafic de persoane ‘Nth Telegram Room’!

Se zvonește că scandalul cu traficul de minori folosiți pentru nevoile trupești, “Telegram’s #N Group Chat” (grupul de chat #N de pe Telegram), implică și celebrități cunoscute de toată lumea!

Au apărut noutăți care spun că se cunoaște identitatea a 10.000 de membri din grupul de chat, dar nu au fost dezvăluite public. Printre cei 10.000 se numără o vedetă sportivă, un celebru director executiv,  un profesor, o celebritate faimoasă și mai multe peroane influente. Rapoartele din 24 martie spun că aceste personalități fac parte dintr-un chat plătit prin criptomonede, tocmai pentru a-și ascunde activitățile. Mulți dintre acești membri se tem să nu le dezvăluie identitatea publicului.

Un reprezentant al tranzacțiilor de criptomonede a declarat că dacă aceștia plăteau cu bani cash, nu s-ar fi putut afla identitatea lor și informațiile personale, însă, cu plata prin criptomonede se poate afla foarte ușor deoarece se cunoaște adresa deținătorului monedelor atunci când se realizează o tranzacție. Cu alte cuvinte, informațiile lor personale erau în siguranță dacă plăteau cash. 

De asemenea, departamentul de poliție a raportat pe data de 24 martie că va înființa o echipă specială pentru investigarea cazului, inclusiv experți IT și anchetatori străini.

Mulți internauți și celebrități cer ca toți membrii ai cazului “Telegram’s #N Group Chat” să fie dezvăluiți publicului și arestați. Până în prezent, 124 de persoane au fost arestate și 18 au fost încarcerate. Celebrități precum Chanyeol și Baekhyun din EXO au îndrumat fanii să semneze petiții online. Pentru informații adiționale despre petiții apăsați aici.

Sursa

Un gând despre “O celebritate, un CEO faimos și alte personalități influente sunt suspecte în scandalul cu trafic de persoane ‘Nth Telegram Room’!

  1. Pingback: Copilul actor, Kim Yoo Bin, este criticat pentru postarea lui despre cazul ‘Nth Telegram Room’ + tatăl său se roagă ca publicul să-l ierte – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s