Jin Se Yeon își descrie idealul romantic și activitățile preferate

Jin Se Yeon Describes Her Ideal Romance And Favorite Hobbies

Jin Se Yeon a vorbit despre viața ei profesională, dar și despre cea amoroasă împreună cu The Star.

Pe 27 martie, revista a dezvăluit câteva poze din pictorialul actriței, în care aceasta își arată pe deplin eleganța. În interviul care îl însoțește, aceasta a spus: „A fost amuzant. Ținuta și canapeaua roz au fost potrivite pentru mine. De asemenea, m-am distrat și în timpul filmărilor datorită reacțiilor pozitive primite pe platourile de filmare.”

La momentul actual, Jin Se Yeon se pregătește pentru premiera producției „Born Again”. Prezentându-și cel mai recent proiect, actrița a spus: „Este un serial care prezintă atât anii 1980, cât și prezentul. Spune povestea unui triunghi amoros misterios dintre doi bărbați și o femeie al cărei destin se intersectează cu două vieți prin reîncarnare. Portretizez două roluri în acest serial. Personajul meu din 1980 este asemenea unei eroine care își descoperă prima iubire, în timp ce personajul meu din zilele noastre este genul e femeie admirată. Cred că telespectatoarele o vor plăcea pe aceasta mai mult.”

În ceea ce privește interesele și cum își petrece timpul liber, actrița a explicat: „Îmi place să colorez pe culori. Acest timp de concentrare și eliberare a minții petrecut singură mă ajută. E de ajutor când mă simt prea stresată și chiar am nevoie să mă detașez.”

Când a fost întrebată despre idealul ei romantic, Jin Se Yeon a răspuns: „Când mă uit la un film, văd cupluri unde doar cei doi există în acea lume. Nu am experimentat acel tip de iubire încă. Vreau să mă îndrăgostesc complet. Cred că este dificil în lumea reală, dar eu visez mereu la asta.”

Actrița a concluzionat: „Îmi place să fiu descrisă drept adorabilă. ‘Drăguță’ este, de asemenea, bine, dar adorabil este ceva ce spui atunci când crezi asta cu adevărat. Este la fel și în cazul actoriei. Când aud ‘Jin Se Yeon este adorabilă’, mă face să cred că îmi fac treaba bine.”

Pictorialul și interviul acordat de Jin Se Yeon vor putea fi găsite în ediția lunii aprilie a revistei The Star.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s