Park Joo Ho dezvăluie numele fratelui lui Na Eun şi Gun Hoo!

Park Joo Ho revela el nombre de su tercer hijo (hermano de Na Eun y Gun Hoo)

Celebrul jucător de fotbal, Park Joo Ho, a împărtășit recent un videoclip în care vorbeşte despre cel de-al treilea copil al său!

Park Joo Ho și soția sa, Anna, și-au întâmpinat cel de-al treilea copil în luna ianuarie a acestui an. Cei doi alături de Na Eun și Gun Hoo, au decis să ia o pauză din celebrul show de televiziune „The Return of Superman” pentru a oferi toată atenția noului-născut.

Videoclipul începe cu Park Joo Ho, fiind în Chiang Mai, Thailanda, pentru antrenamentele sale obişnuite. Apoi, acesta se grăbește pentru a ajunge în Elveția la timp pentru nașterea celui de-al treilea copil. În spital, așteptând, el spune: „Sunt nervos acum. Am deja doi copii minunaţi, dar aștept cu nerăbdare să-l întâlnesc și pe cel de-al treilea.”

După nașterea celui mic, Park Joo Ho a înregistrat un mesaj rapid în care spunea că Anna a născut în siguranță și încă nu era obișnuită cu acest sentiment, în ciuda faptului că este cel de-al treilea copil. Mai târziu, fotbalistului legănă bebeluşul și a împărtășit fotografii cu Gun Hoo întâlnindu-l pe noul său frate mai mic.

De asemenea, fericitul tătic a dezvăluit numele celui mic, acesta a primit două nume: Jin Woo în coreeană şi Élyséen în franceză, aşa cum şi cei doi fraţi mai mari au nume străin (Gun Hoo e Aciel, iar Na Eun e Eden).

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s