SuperM, TWICE, Taeyeon din Girls’ Generation, GOT7 și mulți alții își amână evenimentele din cauza coronavirusului

SuperM, TWICE, Girls’ Generation’s Taeyeon, GOT7, + More Postpone Concerts Due To Coronavirus Pandemic

 În urma sfaturilor guvernamentale de a evita organizarea evenimentelor la care se adună un număr mare de persoane, mai multe evenimente din industria de divertisment au fost anulate, amânate sau schimbate.

În data de 27 aprilie, SM Entertainment a anunțat că turneul din Japonia al trupei SuperM, “We Are The Future: Live in Japan”, va fi amânat. Agenția a declarat că va publica informații suplimentare despre rambursări și posibilitatea unei date noi pentru concerte.

Trupa TWICE a amânat concertele “TWICELIGHTS”, ce urmau să aibă loc la Tokyo Dome în perioada 15-16 aprilie. E a doua oară când respectivele concerte sunt amânate, inițial, acestea trebuiau să aibă loc pe 3-4 martie. JYP Entertainment încă nu a ales o nouă perioadă pentru eveniment.

Și GOT7 a anunțat amânarea celor două concerte de pe stadionul Rajamangala din Bangkok pentru “Keep Spinning”. Grupul a reprogramat anterior concertul din perioada 15 și 16 februarie pe 9 și 10 mai, dar din cauza răspândirii continue a COVID-19, JYP Entertainment a ales să amâne concertul pentru a doua oară. O nouă dată va fi dezvăluită în următoarele săptămâni!

Taeyeon din Girls’ Generation și ONF au amânat turneele din Japonia, amândouă urmând să aibă în luna aprilie. Mai multe informații despre noile date vor fi dezvăluite în viitor.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s