Joohoney din MONSTA X le-a făcut cadou membrilor CRAVITY un cântec pentru albumul de debut + „Red Carpet” ajunge pe locul 1 în iTunes!

Joohoney a  participat personal la albumul de debut al grupului CRAVITY, care se află sub aceeași agenție cu trupa MONSTA X, Starship. În același timp, melodia lui din 2018, „Red Carpet”, a urcat în clasamentele iTunes din lumea întreagă, fanii sărbătorind revenirea lui.

În data de 30 martie, agenția Starship Entertainment a lansat următoarea informație: “Joohoney din MONSTA X va participa la albumul de debut al CRAVITY,  ‘HIDEOUT: REMEMBER WHO WE ARE’, care  va fi lansat în 14 aprilie.”

Joohoney le va face cadou membrilor CRAVITY un cântec care a fost scris, compus și produs de el personal. S-a mai spus că idolul a fost foarte bucuros să scrie o melodie pentru mezinii de la Starship și că s-a oferit singur să fie și producătorul melodiei respective.

Prin intermediul Starship Entertainment, Joohoney a spus: “Ca producător, am lucrat  mult să arăt punctele forte ale fiecărui membru din CRAVITY ” și “Cred că acest cântec este și mai plin de importanță deoarece pot participa și produce pentru albumul de debut al juniorilor mei.”

Să nu uităm faptul că Joohoney are la activ un număr impresionant de  melodii sub numele său, aproximativ o sută, fiind unul dintre cei mai prolifici idoli în acest sens.

În 29 martie, cu o zi înainte, mixtape-ul său „Red Carpet” a urcat pe primele poziții din topurile  iTunes în mai multe țări, fanii Monbebe transmițându-i astfel bucuria de a-l avea înapoi, după o lungă perioadă de absență. Melodia a ajuns pe locul 1 la categoria K pop în clasamentele iTunes din SUA, Rusia, Australia, Filipine, Brazilia, Chile, România, Marea Britaniea și Canada, și s-a clasat excelent și în topurile iTunes pentru toate genurile muzicale.

https://twitter.com/horizonembrace/status/1244159575772651522?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1244159575772651522&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hellokpop.com%2Fkpop%2Fred-carpet-worldwide-itunes-chart-monsta-x-joohoney-welcome-back%2F

https://twitter.com/lovelywonhobr/status/1244059047273340928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1244059047273340928&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hellokpop.com%2Fkpop%2Fred-carpet-worldwide-itunes-chart-monsta-x-joohoney-welcome-back%2F

“Red Carpet” a ajuns în top 5 melodii K-Pop și în Noua Zeelandă și Belarus, și în top 30 în clasamentele din Slovenia, Guatemala, Suedia, Norvegia, etc..

Lansat în 31 august 2018, “Red Carpet” este melodia principală de pe mixtape-ul lui Joohoney   DWTD. În ea, idolul își arată carisma incredibilă și talentul său cu foarte multe laturi. Joohoney a participat la scriere și compunerea tuturor celor patru melodii de pe mixtape-ul său.

Joohoney se pregătește activ de revenirea cu MONSTA X din luna mai.

 

Surse: soompi, hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s