Changmin din TVXQ e senzual și masculin în teaserele alb-negru pentru „Chocolate”

Changmin din TVXQ continuă seria de imagini promoționale pentru albumul solo de debut, „Chocolate”!

După cum știți deja, anterior, SM Entertainment a anunțat faptul că Changmin va lansa primul său album mini în coreeană intitulat „Chocolate”. Acesta va conține un total de cinci piese de diferite genuri, inclusiv piesa promoțională intitulată, de asemenea, „Chocolate”.

Conform programului de debut lansat anterior, Changmin ne va oferi poze teaser și alte indicii până în 4 aprilie, tot pe 4 fiind lansat și primul teaser video. Pe 5 aprilie va dezvălui lista cu melodii și al doilea tease video, în timp ce marea lansare va avea loc pe 6 aprilie.

Changmin a mai lansat piese solo în trecut, atât prin intermediul trupei TVXQ, cât și pentru coloana sonoră a diferitor producții TV, de asemenea, acesta și-a bucurat fanii japonezi cu un album solo în 2015. Acum va fi pentru prima dată de la debutul său de acum 16 ani când lansează un album solo coreean. Anul trecut, colegul său de trupă, Yunho, a dezvăluit primul album solo intitulat „True Colors”, care a avut un mare succes, iar fanii sunt curioși să vadă ce le va aduce Changmin.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s