Park Bo Gum s-ar putea înrola după încheierea filmărilor pentru ‘Wonderland’

Agenția Blossom Entertainment a răspuns zvonurilor recente potrivit cărora Park Bo Gum ar putea merge în armată după ce încheie filmările pentru ‘Wonderland’.

În 30 martie, mai multe portaluri de știri sud coreene au raportat că Park Bo Gum se va înrola în această vară, după ce va încheia filmările la pelicula ‘Wonderland.’ Park Bo Gum s-a născut în 1993 și anul acesta va împlini 28 de ani după metoda de calcul a vârstei din Coreea de Sud.

Agenția actorului, Blossom Entertainment, a precizat următoarele: „Trebuie să primim o notificare pentru înrolare. Data exactă a înrolării nu a fost încă decisă.”

Deocamdată, Park Bo Gum a confirmat participarea într-o K-drama și două filme. El va reveni pe micile ecrane cu drama tvN  ‘Youth Records’, unde o va avea ca parteneră pe Park So Dam. Actorul se pregătește și pentru filmele ‘Seobok’ și ‘Wonderland.’

Într-un interviu din trecut, Park Bo Gum a dezvăluit că nu vrea să îndeplinească serviciul militar obligatoriu „prea târziu.” El a mai spus atunci: „Vreau să le las fanilor mai multe proiecte înainte de a merge în armată.” 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s