SBS obține mărturii despre cum YG Entertainment a mituit un reporter pentru a ascunde știrile de scandal cu Seungri

Compania YG Entertainment este bănuită că ar fi oferit mită unui reporter pe nume Kim Yong Ho.

Anul trecut, în luna februarie, presa a dezvăluit că YG ar fi mituit un reporter pe nume Kim cu 100 de milioane de woni pentru a ascunde știrile cu privire la incidentul în care Seungri a fost prins beat la volan și consumul de droguri din 2017. La acel moment, YG Entertainment a negat aceste acuzații și a spus că sunt „nefondate”.

Cu toate astea, SBS a reușit să obțină mărturii detaliate de la patru persoane apropiate de reporterul Kim, dezvăluind că YG într-adevăr l-a mituit pe acesta, pentru a opri știrile negative referitoare la fostul membru Big Bang.

O persoană apropiată de Kim, „A”, a declarat pentru jurnaliștii SBS: „Kim a primit două pungi de pâine pline cu 100 de milioane de woni bani gheață la un teren de joacă. Acesta a spus „Poate pentru că mi le-au dat în bancnote de 50000 de woni, însă nu pare așa mult pe cât mi-aș fi închipuit.” Acesta încă s-a și lăudat cum va împărți banii cu soția lui când va ajunge acasă.”

O altă persoană apropiată de Kim, „B”, a spus: „Kim mi-a zis că va folosi acei 100 de milioane de woni pentru a plăti creditul pentru casa lui Jeon-se, pe care îl luase când s-a mutat în Mokdong. Am auzit că acesta a refuzat prima ofertă de 10 milioane de woni, dar a acceptat-o pe a doua, când YG a ridicat suma la 100 de milioane de woni. Îmi amintesc cum el a spus: „YG are mulți bani, așa că firește că trebuie să ridice suma”.”

B a mai adăugat: „Am auzit că Yang Hyun Suk voia să țină la prețul inițial, însă Yang Min Suk a intervenit și l-a ajutat cu negocierile”.

Un alt reprezentant, „C”, și-a amintit că reporterul Kim s-a lăudat chiar el cu înțelegerea făcută cu YG Entertainment. C a dezvăluit: „Kim se lăuda că YG l-a contactat primul pentru a-i oferi 100 de milioane de woni, când el nici nu a cerut asta. Și-a scos telefonul și ne-a arătat acordul semnat cu YG. Suma nu era chiar 100 de milioane, era mai degrabă 90-și ceva de milioane de woni.”

A treia persoană, „D”, a spus: „Când reporterul Kim vorbea despre cum a primit acele 100 de milioane, nu a zis că le-a primit direct de la YG, ci de la directorul Won.” Se spune că directorul Won e un personaj important în sectorul de acțiuni și că e foarte apropiat de Yang Hyun Suk.

Reporterul Kim Yong Ho este cunoscut pentru canalul său de YouTube, „Garo Sero”, pe care îl gestionează alături de avocatul Kang Yong Suk. În timp ce Kim Yong Ho a amenințat sursa media că o va da în judecată, acesta încă nu a depus nicio plângere timp de 13 luni.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s