Jennie din BLACKPINK revine în aprilie + YG dezvăluie primul teaser pentru single-ul „Beautiful Women”

BLACKPINK's Jennie: 8 amazing facts about our K-pop obsession

Jennie din BLACKPINK este următorul artist k-pop care va reveni în această lună!

Recent, mai multe portale de știri din Coreea de Sud au dezvăluit informații cu privire la primul comeback oficial al celebrului idol de la agenția YG Entertainment. Se spune că Jennie a lucrat la producerea unui single-album care se numește „Beautiful Women”, iar apariția lui va avea loc miercuri, pe 15 aprilie.

Contactați pentru a oferi mai multe detalii, cei de la YG au declarat următoarele: „Jennie a încheiat pregătirile pentru noul cântec în stil R&B și pop. De asemenea, a filmat un videoclip oficial pe insula Jeju. „Beautiful Women” va apărea pe 15 aprilie, la aproximativ un an și 5 luni de la lansarea lui „SOLO”.

Și asta nu e tot, odată cu anunțul oficial a fost prezentat și primul teaser, iar voi îl puteți admira un pic mai jos.

Sunteți încântați de această veste?

Dar stați așa, nu vă bucurați prea tare, ați uitat ce zi e azi? Dacă da, atunci vă reamintesc: e 1 aprilie, ziua păcălelilor și v-am făcut o farsă! Tuntz-tuntz, tuntz-tuntz!

Acest articol conține o informație eronată, nu există nici o știre cu privire la prima revenire a lui Jennie, nici un single-album care se numește „Beautiful Women” și nici un videoclip filmat pe insula Jeju, ci doar o păcăleală. Totul a fost făcut pentru amuzament!

Nu renunțăm la tradiție, poate la anul!

Minnie Mouse Laugh GIF - MinnieMouse Laugh - Discover & Share GIFs ...

5 gânduri despre “Jennie din BLACKPINK revine în aprilie + YG dezvăluie primul teaser pentru single-ul „Beautiful Women”

  1. Aflu de obicei stiri de genul direct de la sursa, deci cand am vazut asta, am fost doar confuza. Ma intreb cati oameni s-au enervat la vederea articolului:))) Trebuie sa spun ca a fost o idee buna de farsa, este un articol de foc

    Apreciază

  2. Sa fiu sincera cand am citit titlul chiar am crezut. Ma gândeam: ce e in mintea lui YG de in loc sa dea o revenire lui BlackPink i-a dat lui Jenny, dar peste vre-o două secunde mi-am amintit ca azi e 1 Aprilie si m-am liniștit. Totusi am citit articolul, pentru cine nu se prinde e foarte convingator.👍😂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s