Suho vorbește despre ce a dorit să transmită prin debutul solo, concept și iubirea sa pentru EXO și fani

EXO’s Suho Talks About His Solo Debut Concept, How Much EXO And Their Fans Mean To Him, And More

Pe 30 martie, Suho a debutat solo cu primul mini-album Self-Portrait, iar tot în aceeași zi a făcut câteva dezvăluiri despre album, speranțele pe care le are, efortul depus și iubirea lui pentru EXO și EXO-L.

Prima întrebare a fost despre debutul solo și cum s-a simțit, iar Suho a zis – „Până acum am cântat muzica iubită de public și EXO-L în calitate de membru EXO și aceasta este pentru prima dată când voi veni cu muzica care reprezintă tipul de muzică pe care vreau să o prezint persoanelor. Așa că am avut multe așteptări și în același timp am simțit și presiune. Sunt emoționat, dar cel mai mult simt entuziasm”

Liderul trupei a vorbit și despre care a fost țelul albumului – „Am vrut ca albumul să fie exact ca un autoportret, care arăta cum sunt eu. Am fost atent și am lucrat la toate aspectele, dar cred că cea mai mare grijă am avut-o la versuri. Am vrut să mă conectez cu fanii EXO-L și cu ceilalți prin intermediul versurilor, care sunt pline de sinceritate.”

Apoi a fost întrebat de concept,  „În ceea ce privește conceptul, am venit din start cu idei pentru acesta. Am fost foarte impresionat de picturile lui Van Gogh și din acest motiv am vrut să creez un album care e ca un potret de-al meu. De asemenea, am discutat mult cu echipa despre imaginea pe care o au oamenii despre mine și am participat la toate etapele producerii.”

Suho a vorbit și despre melodia de titlu Let’s Love – „Nu cred că e valabil și pentru celelalte cântece, dar ‘Let’s Love’ te poate face să simți emoții diferite în funcție de momentul zilei și de cum te simți în respectiva zi. Este vorba despre dragostea la care oricine se poate raporta și este un cântec care va bucura pe oricine. După cum ați putut observa e destul de diferit de piesele trupei EXO, deoarece e mult mai melodios și emoționant. Am încercat ca melodia să reflecte trăirile, așa că am încercat să fiu cât mai sincer cu putință.”

Apoi, artistul a trecut la iubirea profundă pe care o simte pentru trupa din care face parte și la ce înseamnă EXO pentru el – „EXO mă reprezintă. Am 30 de ani (vârsta coreenă), iar 15 dintre ei i-am petrecut în agenția noastră. EXO și EXO-L au devenit în mod firesc o parte din viața mea. Ceilalți membri EXO m-au susținut și au spus că melodia va avea o anumită însemnătate atât pentru trupă, cât și pentru fani.”

La final, Suho a fost întrebat și care-i sunt țelurile pentru debutul lui solo, iar acesta a explicat – „Mai degrabă decât obiective și planuri mari, am sperat că sinceritatea mea va ajunge la EXO-L prin intermediul acestui album și, de asemenea, sper că este o oportunitate de a împărtăși cu o mulțime de persoane vocea și muzica mea.”

Mai jos puteți să ascultați piesa cu care a debutat solo Suho!

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Suho vorbește despre ce a dorit să transmită prin debutul solo, concept și iubirea sa pentru EXO și fani

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s