8 vedete coreene cărora le stă super bine cu breton

Estrellas masculinas que muestran su lado más suave cuando lucen flequillos

Este ceva normal ca vedetele să-şi schimbe frecvent stilurile pentru a afișa diferite imagini, iar cel mai obișnuit mod de a face acest lucru este încercând diverse coafuri. Mai jos, aveţi 8 vedete din industria cinematografică şi din industria muzicii care arată elegant și cool cu diverse tipuri de frizuri, dar sunt foarte atrăgători atunci când au breton.

Lee Jae Wook

Actorul e super cunoscut pentru rolul care l-a avut în drama „Extraordinary You”. În dramă, acesta l-a interpretat pe Baek Kyung, un tip rece şi jucând rolul băiatului rău. Publicul l-a îndrăgit foarte mult, mai ales atunci când acesta apărea cu breton.

Jin din BTS

Trebuie să recunoaștem că acestui idol îi stă bine cu orice tip de frizură, dar fanii îl adoră mai mult atunci când acesta are breton. Nici nu pare că are 27 de ani, nu-i aşa?

Yeo Jin Goo

Yeo Jin Goo este foarte iubit de public, dar mai ales atunci când actorul are breton. Este super carismatic şi foarte atrăgător, potrivit coreenilor atunci când apare cu breton.

Gong Yoo

Marele actor care este super cunoscut prin rolul său din „Goblin”, va împlini în acest an 40 de ani. Arată super tânăr la vârsta lui, mai ales când are breton.

Jung Hae In

Şi actorul Jung Hae In este foarte atrăgător când are breton. Când părul lui este dat peste cap, acesta pare un om de afaceri profesional, dar când are breton îşi arată partea atrăgătoare.

Jang Ki Yong

Actorul-model este cunoscut pentru farmecele lui sexy, dar când apare cu bretonul acoperindu-și fruntea în drame, afișează o imagine complet diferită. Drama „Born Again” cu acesta va avea premiera pe 20 aprilie.

Park Seo Joon

Desigur, nu-l putem lăsa pe actorul Park Seo Joon în afara acestei liste! Acesta este foarte atractiv cu multe coafuri, inclusiv cu cea din „Clasa Itaewon”. Dar, este iubit şi mai mult atunci când îşi arată farmecele având breton.

I.M din MONSTA X

Pe ultimul loc, dar la fel de iubit, îl avem pe I.M din MONSTA X. Monbebe (numele fandomul grupului) știe că acesta este un rapper carismatic şi este foarte atrăgător atunci când acesta poartă breton.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „8 vedete coreene cărora le stă super bine cu breton

  1. Ana Maria

    Jin mă uimește pe zi ce trece… OMUL ĂSTA ARE DE GÂND SĂ ÎMBĂTRÂNEASCĂ!? PE BUNEEE!! Dacă nu l-aș cunoaște nici nu i-aș da 27 de ani.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s