Eunseo din WJSN ar putea juca alături de Kim Yo Han în „School 2020”

WJSN’s Eunseo In Talks To Star In “School 2020” Opposite Kim Yo Han

Eunseo din WJSN (Cosmic Girls) ar putea să-și facă debutul pe micile ecrane!

În data de 6 aprilie, TV Report a publicat un reportaj în care susține că Eunseo va juca rolul principal în noua dramă de pe KBS 2TV, „School 2020”. Anterior, pentru rolul principal masculin a fost confirmat Kim Yo Han, în timp ce se zvonea că rolul protagonistei serialului îi va reveni lui Kim Sae Ron.

Mai târziu, în aceeași dimineață, King Kong by Starship a confirmat știrile: „Eunseo din WJSN a primit o ofertă de a juca în „School 2020” și o analizează la moment.”

„School 2020” este a opta dramă din faimoasa serie de pe KBS, „School”. Potrivit TV Report, Eunseo a primit rolul lui Lee Yoo Jung, care e îndrăgostită de personajul lui Kim Yo Han, Kim Tae Jin. Din cauza obsesiei părinților ei pentru studii, Lee Yoo Jung părăsește Coreea la o vârstă fragedă pentru a învăța în Statele Unite, însă personalitatea ei se schimbă complet din cauza rasismului de care se ciocnește acolo. Ulterior, revine în țara natală pentru a învăța la un liceu coreean.

Cu toate că anterior, Eunseo a jucat în videoclipuri muzicale și într-o dramă web, dacă va accepta oferta, „School 2020” va marca debutul ei într-o dramă televizată.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s