Big Bang revine anul acesta cu un nou album?

Presa sud coreeană citează Billboard, care susține că trupa Big Bang lucrează deja la un nou album. Odată cu răspândirea zvonului, revenirea super idolilor de la YG de anul acesta pare din ce în ce mai credibilă. Inițial, prima evoluție a grupului Big Bang după o lungă pauză fusese anunțată pentru luna aprilie, în cadrul festivalului  ‘Coachella Valley Music and Arts’ din SUA. Din cauza pandemiei generată de COVID-19, ea a fost amânată pentru luna octombrie.

Presa sud coreeană reia acum un articol mai vechi din Billboard, care analiza ce înseamnă amânarea Coachella pentru trupa Big Bang, citând surse din interiorul agenției  YG Entertainment, care ar fi dezvăluit că grupul se pregătește pentru o revenire în cursul acestui an.

Cei de la sbs star analizează aceste informații pe care le consideră credibile, amintind și faptul că anul trecut trupa mezină BLACKPINK a lansat un nou album cu doar o săptămână înainte de  a urca pe scena festivalului de la Coachella.

Deocamdată însă informațiile nu sunt confirmate de cei de la YG. Rămâne să așteptăm mai multe precizări cu privire la data preconizată pentru revenirea Big Bang.

Voi ce părere aveți?

 

Sursa

2 gânduri despre “Big Bang revine anul acesta cu un nou album?

  1. Pingback: Cât de mult s-a schimbat G-Dragon din Big Bang în 11 ani, bazat pe videoclipurile muzicale! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s