Clipul “StayAtHomeChallenge” a lui V din BTS este promovat de Ministerul Culturii, Sportului și Turismului din Coreea de Sud

El video “StayAtHomeChallenge” de V de BTS es compartido por el Ministerio de Cultura, Deporte y Turismo de Corea

În timp ce oamenii din întreaga lume sunt încurajați să rămână acasă pentru a opri răspândirea noului coronavirus (COVID-19), V din BTS a împărtășit propriul videoclip „StayAtHomeChallenge”.

Videoclipul începe cu idolul dansând și cântând o melodie la televizor, iar el a scris în descriere: „Dacă vă plictisiți, puteţi purta o conversaţie cu televizorul. #StayAtHomeChallenge”. Melodia pe care o interpretă acesta este „Retro ’50s Prom Style Chainsmoker / Halsey Cover ft. Kenton Chen” de la PostmodernJukebox.

Pe 6 aprilie, Ministerul Culturii, Sportului și Turismului din Coreea de Sud a împărtășit tweet-ul lui V pe propriul cont oficial de Twitter. În tweet scrie: „#StayAtHomeChallenge de la V din BTS, alături de o inimă mov, care este adesea utilizată de BTS și fanii ARMY. Cum vă bucurați de timpul vostru acasă? Ministerul Culturii și Sportului vă încurajează să rămâneți acasă.”

Din cauza pandemiei COVID-19, trupa a trebuit să-și anuleze concertele din aprilie la Seul, precum și turneul lor din America de Nord. Între timp, băieţii au participat recent la emisiunea „HomeFest” al lui James Corden.

Sursa: soompi.es

Un gând despre “Clipul “StayAtHomeChallenge” a lui V din BTS este promovat de Ministerul Culturii, Sportului și Turismului din Coreea de Sud

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s