Seoul Metro dezvăluie lista cu trupele și celebritățile k-pop cu cele mai multe reclame expuse în stațiile de metrou din 2019!

Seoul Metro Reveals List Of Idol Groups + Individuals With The Most Subway Advertisements In 2019

În data de 7 aprilie, Metro Seoul a lansat o analiză a reclamelor expuse la metrourile din Seul pe tot parcursul anului 2019!

Reclamele din stațiile de metrou sunt frecvent utilizate pentru a arăta sprijin și a felicita celebritățile pentru zilele lor de naștere, reveniri, proiecte și multe altele. Numărul total de reclame înregistrate anul trecut a fost de 10.468, 21% dintre acestea fiind preluate de reclame cu idoli și celebrități coreene (2.166 adică). În anul 2014, acest total a fost de 76 de reclame, numărul crescând exponențial în fiecare an, ajungând în final la peste 2.000 în 2018.

Odată cu înființarea emisiunii „Produce 101” în 2016, reclamele de la metrou au înregistrat o creștere masivă, deoarece fanii au început să își promoveze participanții preferați, încurajând civilii să participe la vot. Acest lucru a extins spectrul reclamelor la metrou, trecând de la cântăreți și actori, la participanți de emisiuni, jucători profesioniști, actori de teatre muzicale și multe altele.

În 2019, BTS a înregistrat cel mai mare număr de reclame, în total 227, reprezentând 10,5% din numărul total de reclame cu idoli. Trupa a fost urmată de EXO cu 165, Wanna One cu 159, NCT cu 127, NU’EST cu 44 și Seventeen cu 41.

Grupul de fete de pe primul loc a fost IZ*ONE cu 40, urmat de TWICE și BLACKPINK cu 22 fiecare.

Pentru clasamentul individual de reclame, Jungkook a BTS a avut 46, urmat de Baekhyun din EXO și V din BTS cu 35, respectiv 31.

Multe grupuri veterane au fost, de asemenea, prezente, cum ar fi Super Junior (40), H.O.T (22), Shinhwa (7), T-ara (6), Sechskies (4) și Baby VOX (1).

Reclamele de la metrou sunt plasate frecvent în stațiile populare, la linia 2, cum ar fi stațiile Gangnam, Samsung, Hongdae și Hapjeong. Stațiile Apgujeong și Myeongdong, liniile 3 și 4, sunt alte locații populare.

Costul acestor reclame depinde de locația, dimensiunea, tipul de reclamă și altele. În medie, o reclamă mare și luminoasă la o stație populară costă în jur de 4,5 milioane de won (aproximativ 3.700 de dolari) pe lună.

K-pop ads taking over Seoul subway

Photos of Jin from BTS are displayed at Gangnam Subway Station put ...

SECHSKIES Global on Twitter: "Hoony's B-day ads at subway ...

Sursa

Un gând despre „Seoul Metro dezvăluie lista cu trupele și celebritățile k-pop cu cele mai multe reclame expuse în stațiile de metrou din 2019!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s