Ong Seong Wu și Shin Ye Eun vor juca rolurile principale în drama „Chances of Going from Friends to Lovers”

Ong Seong Wu And Shin Ye Eun Confirmed To Star In Upcoming JTBC Drama

Ong Seong Wu și Shin Ye Eun au fost confirmați în rolurile principale pentru noua dramă de pe JTBC!

Drama e intitulată „Chances of Going from Friends to Lovers” și este regizată de Choi Sung Bum („My ID is Gangnam Beauty”) și scrisă de Jo Seung Hee. De asemenea, anterior, Kim Dong Jun a confirmat că va apărea și el în dramă.

„Chances of Going from Friends to Lovers” este o comedie romantică realistică despre un băiat și o fată, care au purtat, pe rând, o dragoste neîmpărtășită unul față de celălalt timp de 10 ani. Drama va spune povestea unui băiat, care începe să-și înțeleagă propriile sentimente și a unei fete care și-a ascuns iubirea neîmpărtășită timp de multă vreme.

Ong Seong Wu va juca rolul lui Lee Soo, un fotograf talentat și chipeș, dar care e foarte egoist când vine vorba de iubire. Acesta e foarte egocentric, fiind și extrem de încrezut în sine. Viața lui era liniștită, asta până când Kyung Woo Yeon și-a făcut loc în lumea lui și i-a cucerit inima.

Ong Seong Wu a spus: „Sunt emoționat și încântat să întâlnesc telespectatorii în acest an cu un proiect și un personaj nou. Sper să vă placă povestea lui Lee Soo și Woo Yeon în această dramă plină de culori ale tinereții. Voi munci din greu și vă voi arăta o latură diferită și mult mai cool”.

Shin Ye Eun va juca rolul lui Kyung Woo Yeon, o fată ce nu știe prea multe chestii despre întâlniri și este blestemată de o dragoste neîmpărtășită. Aceasta îl place în secret pe amicul ei Lee Soo timp de 10 ani. Este genul care, dacă îi place un lucru, e absorbită de el în totalitate, chiar s-a concediat de la un job bine plătit, pentru a începe o carieră drept caligrafă. Are niște preferințe deosebite, obișnuiește să-și creeze propriul drum în viață și nu poate uita de iubirea ei neîmpărtășită. Într-o bună zi, Lee Soo revine în viața ei alături de un nou bărbat, Oh Joon Soo, iar în inima ei se produc schimbări.

Shin Ye Eun a spus: „Sunt onorată și recunoscătoare că vă pot întâlni prin intermediul acestui proiect. Sunt fericită să lucrez la o dramă plină de căldură, din moment ce și zilele devin tot mai calde. Voi munci din greu pentru a vă răsplăti încrederea și susținerea. De asenenea, voi arăta un alt nivel de actorie.”

Kim Dong Jun va juca rolul lui Ohn Joon Soo, un bărbat ce intră în viața lui Kyung Woo Yeon de parcă ar fi fost mânat de soartă. Fiind directorul unei redacții, este bogat, are studii prestigioase, e arătos și are o personalitate uimitoare. Din cauza unei experiențe neplăcute cu prima lui dragoste, acesta nu mai dorește să iubească. Când o întâlnește pe Kyung Woo Yeon, care îi seamănă la caracter, simte că inima lui începe să bată din nou.

Kim Dong Jun a spus: „Când am primit scenariul pentru prima dată, eram încântat să întâlnesc un personaj care e diferit de cele pe care le-am jucat anterior. Din moment ce am primit rolul într-o producție atât de bună, vreau să aduc viață acestui Ohn Joon Soo plin de căldură și pozitivitate cât de bine pot.” 

Veți urmări drama?

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s