10 melodii k-pop care să te ajute când treci printr-o despărțire

10 K-Pop Songs To Get You Through A Bad Breakup

Din nefericire, oricât am vrea să le evităm, uneori despărțirile se produc oricum. De obicei, acestea sunt mai ușoare de suportat atunci când separarea se produce pe o cale amiabilă, dar situația nu este mereu una prietenoasă.

Dacă, Doamne ferește, vă regăsiți vreodată într-o astfel de situație, sperăm ca următoarele melodii k-pop să vă ofere alinarea necesară atunci când treceți prin momente dificile.

  1. DAY6„Congratulations”

Există momente când cuplurile decid să ia o pauză pentru a-și reevalua relația. Din păcate, nu toate se și întorc la a fi împreună, în special dacă prioritățile se schimbă pe parcursul pauzei, iar aceștia decid că preferă să încheie un capitol și să întâlnească pe cinvea nou. DAY6 se adresează într-un mod încântător acestei întorsuri de evenimente cu ajutorul unor versuri care reușesc să sfâșie inimi pentru a transmite acest sentiment. Un sfat pe care ni-l oferă trupa este că deși este neplăcut să te aflii în această postură, esențial este să te pui pe tine și sentimentele tale pe primul plan și să îți dai voie să te vindeci în timp ce accepți libertatea descoperită cu acest prilej.

2. MAMAMOO„Egoistic”

Un partener caracterizat prin egoism aduce stricăciuni ireparabile relației, care ajunge la final în cele mai multe dintre cazuri. MAMAMOO pare să știe unul sau mai multe lucruri referitoare la această situație și nu se sfiește de la a-și împărtăși gândurile prin intermediul piesei „Egoistic”. Trupa insistă în a te pune pe tine pe primul loc în loc să cauți mereu ca partenerul tău să se afle într-o postură fericită și sugerează că cea mai bună alternativă este schimbarea cursului lucrurilor și eliberarea din situație. Dacă este ceva ce ar trebui să învățați din această piesă extravagantă, este că trebuie să aveți mai întâi grijă de voi și să vă pregătiți să fiți pe cont propriu.

3. BLACKPINK„Kill This Love”

O iubire fără sentimente este probabil simbolul oximoronurilor, iar BLACKPINK ne oferă o lecție despre cum „să ucidem această iubire” o dată și pentru totdeauna. Prin această melodie, fetele ne arată cât de perioculoasă poate fi această situație, care are loc de obicei când unul sau ambii parteneri desconsideră sentimentele celuilalt, lăsând loc de îndoire. Deși dureroasă, cea mai bună cale de a te salva de la acest destin este prin a pune punct unei iubiri distructive și a începe o nouă viață.

4. G-Dragon„Crooked”

G-Dragon este unul dintre cei mai buni compozitori din industria muzicală și din motive bune. Prin intermediul melodiei „Crooked”, acesta spune povestea unui cuplu care ajunge să se separe și ce se întâmplă în urma acestui eveniment. Viața poate părea că nu mai are niciun scop pentru o perioadă, iar uneori, frustrarea care crește în interiorul persoanei se poate manifesta prin răutate, rebeliune și tot ce se găsește între acestea, toate reprezentând modatități de descărcare a nervilor. Exact în acel moment trebuie să-ți dedici niște timp doar ție și să parcurgi în minte relația terminată, pentru a identifica toate semnele de îngrijorare pe care nu le-ai observat prima dată și să lucrezi la a-ți vindeca inima rănită.

  1. IU„Ending Scene”

Ruperea legăturilor se poate produce într-o manieră așa de rece și distantă, încât poate fi de-a dreptul dureros. IU are un mod unic de a portretiza în videoclip acest sentiment, în timp ce ne cântă o serenadă cu vocea ei dulce și puternică. Cu ajutorul versurilor, aceasta ne spune că obișnuința care e de mult timp la indiferența fostului îți oferă o imagine clară asupra ideei de cum ai vrea să fie următorul tău partener și că, în ciuda circumstanțelor actuale, nu poți decât să-i urezi doar ce este bun în viața amoroasă.

6. (G)I-DLE„Hann”

În această piesă hipnotizantă, (G)I-DLE atrage atenția asupra cum majoritatea relațiilor încep prin discuții pline de dulcegării și falsitate, iar cele care rezistă testului timpului sunt puține. Fetele ne prezintă situația în care te regăsești în fața unei persoane complet diferite care ți-a oferit doar promisiuni goale și pare că nici nu o mai poți recunoaște. Acela este momentul în care decizi că este timpul să închei relația și să îl ștergi din inima si mintea ta.

7. BTS„Fake Love”

BTS ne prezintă procesul de salvare al unei relații înainte de a realiza că totul este în zadar. Artiștii ne arată că deși încerci să faci totul pentru a salva această iubire, cum ar fi să te schimbi pentru partener, să faci sacrificii sau să îți ascunzi durerea pentru a nu-i strica fericirea, la finalul zilei, realizezi că sentimentele care vă leagă sunt de fapt false și nu mai poți continua să te îndrepți într-o direcție fără vreun scop. Desigur, este nevoie de mai mult decât o simplă legătură emoțională pentru ca o relație să funcționeze, dar chiar și atunci, nu toate eforturile sunt apreciate.

8. 2NE1 „Go Away”

2NE1 a cântat la fel de mult atât despre despărțire, cât și despre iubire, iar această melodie dramatică și videoclip sunt dovada vie. Artistele ne împărtășesc durerea de a afla că ai fost înșelată, iar aceasta se intensifică când îi prinzi în fapt și fără a avea vreo urmă de regret. Cu aceasta în minte, grupul fantastic admite că ce a fost a fost și că de acum trebuie să ai grijă de tine. Cu siguranță, vei pleca și îi vei da drumul acelei iubiri, dar și tristeții, pentru a-ți găsi liniștea interioară.

9. SISTAR„Alone”

După cum evidențiază SISTAR în această piesă, uneori, tot ce vrei este să stai doar tu și să reflectezi asupra tuturor lucrurilor care nu au mers bine între tine și fostul partener și să le elimini din mintea ta. Melodia ne demonstrează că a-ți înțelege sentimentele nu este un lucru ușor și că nu ești obligată să ai de a face cu ele pănâ când nu ești complet sigură că ești pregătită să închei acest capitol al vieții tale și să treci mai departe.

10. Chen din EXO„Beautiful Goodbye”

Chen spune că rezolvarea problemelor devine mult mai ușoară odată ce s-a produs despărțirea și că tensiunea provine din febra momentului. Cu ajutorul melodiei, acesta ne sfătuiește să ne gândim la faptul că atunci când nici separarea nu poate deveni mai rea, să-ți iei rămas bun de la acel partener și să îi dorești numai binele îți poate oferi o alinare la care nu te-ai fi așteptat. Astfel, te poți bucura de momentele pe care le-ați împărtășit fără a purta cu tine povara unei despărțiri urâte.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s