BTS face istorie și devine primul artist ce vinde peste 20 de milioane de copii ale albumelor în topul Gaon

BTS Makes History By Becoming 1st Korean Artist To Surpass 20 Million Total Album Sales On Gaon Chart

BTS stabilește un record nou!

Potrivit clasamentului albumelor din martie 2020 al topului Gaon publicat pe 9 aprilie, BTS a ajuns acum la un total de 20,329,305 de copii vândute pentru cele 14 albume ale lor, începând de la albumul de debut din 2013 „2 Cool 4 Skool” și până la ultimul lansat în februarie 2020, „Map of the Soul: 7”.

Șapte dintre albumele lor au primit certificări pentru că au vândut peste un milion de copii: „WINGS” cu 1,13 de copii vândute, „You Never Walk Alone” cu 1,02 milioane de copii vândute, „Love Yourself: Her” cu 2,22 milioane de copii vândute, „Love Yourself: Tear” cu 2,21 de copii vândute, „Love Yourself: Answer” cu 2,59 de copii vândute, „Map of the Soul: Persona” cu 3,77 de copii vândute și „Map of the Soul: 7” cu 4,17 de copii vândute, fiind și primul album de pe Gaon ce trece de 4 milioane de vânzări.

Știrea a fost făcută public pe 9 aprilie, fiind dezvăluit că în clasamentul din februarie al Gaon, trupa BTS a depășit pragul de 20 de milioane. În noiembrie 2018, trupa a ajuns la pragul de 10 milioane de albume vândute și i-a luat doar un an să mai vândă în 10 milioane.

Un reprezentant de la Big Hit Entertainment a confirmat știrea: ”BTS a depășit cifra de 20 de milioane de copii vândute ale tuturor albumelor, fiind primul artist sud-coreean de muzică pop ce reușește acest lucru și acum a devenit artistul cu cele mai multe vânzări de albume.”

Felicitări, BTS!

sursă

4 gânduri despre “BTS face istorie și devine primul artist ce vinde peste 20 de milioane de copii ale albumelor în topul Gaon

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s