Kim Go Eun și Lee Min Ho caută răspunsuri în “The King: Eternal Monarch”

K-drama “The King: Eternal Monarch” lansează un nou teaser cu Lee Min Ho și Kim Go Eun.

 “The King: Eternal Monarch” a fost scris de faimoasa scenaristă Kim Eun Sook și va prezenta o poveste care se desfășoară în două lumi paralele: Coreea de Sud din prezent și o altă Coree de Sud care este monarhie constituțională. Împăratul său, Lee Gon,  interpretat de Lee Min Ho, va încerca să închidă poarta dintre cele două lumi. Pentru a salva cele două lumi, el va lucra cu detectiva Jung Tae Eul  (Kim Go Eun).

Teaserul începe cu Lee Gon amintindu-și ziua din copilăria sa când a fost organizată o lovitură de stat împotriva tatălui său. El întreabă: „Voi găsi aici? Motivul pentru care am supraviețuit în ziua aceea? ” Jung Tae Eul poate fi apoi auzită întrebând: „Vii într-adevăr dintr-o altă lume?” iar Lee Gon răspunde: „A fost nevoie de 25 de ani ca să te văd.” Dar cuvintele sale sunt urmate la scurt timp după o altă voce care sună cu un avertisment: „Ați văzut ceva ce nu ar fi trebuit să vedeți.”

Lee Gon spune: „Nu am venit să prind pe cineva, sunt aici să caut o față pe care doar eu o pot găsi.” Teaserul se încheie cu Lee Gon și Jung Tae Eul îmbrățișându-se în timp ce spun: „Între unu și zero. Persoana pe care am iubit-o.”

“The King: The Eternal Monarch” are premiera în 17 aprilie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s