Procurorii cer 7 și 5 ani de închisoare pentru Jung Joon Young și Choi Jong Hoon

Procurorii au cerut 7 și, respectiv, 5 ani de închisoare pentru Jung Joon Young și Choi Jong Hoon la primul proces de recurs.

Anterior a fost anunțat că Jung Joon Young a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că a filmat în mod ilegal femei cu o cameră ascunsă și le-a agresat sexual în grup, în timp ce fostul membru FTISLAND, Choi Jong Hoon, a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Cu toate astea, ambii au făcut recurs pentru sentințele primite.

Procesul de recurs din 9 aprilie de la Curtea Supremă de la Seul, procurorii a cerut curții să refuze apelul făcut de cei doi pentru o sentință mai mică. Procuratorii apoi au depus propriul recurs, cerând 7 ani de închisoare pentru Jung Joon Young, 5 ani pentru Choi Jong Hoon, 10 ani pentru Kwon (fratele lui Yuri din Girls’ Generation), care, anterior, fusese condamnat la 4 ani de închisoare.

Jung Joon Young a declarat: „În primul rând, am fost imoral față de victime și nu am fost politicos în răspunsurile mele. Voi reflecta asupra acestui lucru toată viața mea. Voi trăi gândindu-mă la acțiunile mele și asupra trecutului rușinos.”

Choi Jong Hoon a comentat: „Susțin că nu sunt vinovat, dar sunt conștient că durerea provocată victimelor nu va trece atât de ușor. Cred că ar trebui să le cer scuze. Mă voi gândi la asta toată viața mea și voi face doar lucruri bune pentru a mă răsplăti.”

Următorul proces în care se va stabili sentința celor doi va avea loc pe 7 mai.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s