Sunggyu din INFINITE vorbește despre idealul său feminin, regrete și menționează că îi este dor de colegii de trupă

INFINITE’s Sunggyu Dishes On His Ideal Type, Regrets, + Missing His Bandmates

Într-un interviu recent alături de pictorialul pentru revista The Star, Sunggyu din INFINITE a privit emoționat către trecutul, dar și către prezentul său.

Artisul va fi vedeta coperții ediției care sărbătorește cea de-a șapte aniversare a revistei, iar la terminarea ședinței foto, acesta a spus: „INFINITE este grupul care a apărut de cele mai multe ori în cadrul revistei ‘The Star’ și este o onoare pentru mine să fiu cel care pozează pentru ediția celei de a șaptea aniversări.”

Artistul a continuat: „Acesta a fost primul pictorial pe care l-am realizat de când am fost eliberat din serviciul militar. Deoarece a trecut ceva timp, a fost puțin jenant la început, dar m-am distrat, și cred că a decurs chiar bine.”

Sunggyu a susținut recent primul său concert solo de când s-a întors din armată, povestind: „Am fost așa de emoționat în prima zi încât nici nu îmi amintesc cum a decurs. Din fericire, începând cu a doua zi, m-am mai relaxat și am putut să fiu atent la fețele fanilor mei. Încă nu îmi vine să cred că am reușit să umplu locația concertului. Totul se datorează trupei INFINITE.”

Când a fost întrebat despre porecla de „geniu al emisiunilor de divertisment”, Sunggyu nu a fost de acord cu acest apelativ. „Chiar deloc. Nu m-am considerat niciodată ca fiind bun când vine vorba de emisiunile de acest tip și nici nu m-am simțit vreodată încrezător în timpul apatițiilor de acest fel. Totul se datorează oamenilor care mă înconjoară.”

Acesta a continuat, confesând: „Mă stresez mai mult decâ ați crede când vine vorba de emisiuni de divertisment, dar pentru plăcerea fanilor, intenționez să continui să particip în cadrul acestora. Sunt oameni care au devenit fanii mei pentru că le plăcea muzica produsă de INFINITE, dar cu siguranță sunt și oameni cărora le plăcea să mă vadă participând la astfel de emisiuni.”

Cât despre idealul feminin al lui Sunggyu, acesta a împărtășit: „Cred că am devenit mai emotiv decât obișnuiam să fiu. Nu aveam un ideal, dar recent am dezvoltat unul. Cineva care este veselă și drăguță, caracterizată prin drăgălășenie. Îmi plac oamenii care abordează totul cu optimism.”

Când a fost rugat să spună în ce momente îi este cel mai dor de foștii colegi de trupă din INFINITE, Sunggyu a mărturisit că uneori se simte singur în camera de așteptare, atunci când promovează singur. Artistul a explicat: „Nu am pe nimeni cu care să vorbesc în camera de așteptare. Când membrii din INFINITE sunt împreună, este cu adevărat zgomotos: ne șicanăm reciproc, dar ne și certăm foarte mult.”

Acesta a continuat, cu regret în ton: „Deoarece suntem foarte inceri, ne rănim reciproc sentimentele fără să vrem din când în când, și cred că au fost momente când ceilalți membrii au fost triști sau răniți din cauza a ceva ce am spus sau făcut eu. Acum, îmi este dor de toate acele lucruri.”

Sunggyu a adăugat: „Regret că nu m-am bucurat mai mult de acele momente. Pe atunci, eram obsedat să nu fac nicio greșeală, și din cauza responsabilității de lider nu m-am putut bucura pe deplin. În viitor, vreau să îmi permit să mă relaxez mai mult.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s