Un judecător a urmărit videoul cu conținut sexual al Harei + fostul iubit l-a forțat pe directorul ei să-și ceară scuze în genunchi

Judecătorul Oh Deon Shik este criticat de public pentru că a vizionat înregistrarea cu conținut sexual a Harei, lucru care nu era necesar în investigația cazului ei.

Kim Byung Soo, ofițerul șef de poliție judiciară a Curții Centrale din Seul a trimis recent un email tuturor judecătorilor din zona Seul, susținând că „situația în care judecătorul Oh a urmărit acel video este inacceptabilă” și că „în ciuda faptului că avocatul s-a opus acestei decizii”, s-a dezvăluit că nu e adevărat că judecătorul Oh ar fi urmărit acea înregistrare în biroul judecătoriei. Anul trecut, în luna iulie, un alt judecător a preluat cazul în locul lui Oh, însă zvonurile deja s-au răspândit pe internet, publicul fiind furios.

Mai mult de atât, potrivit presei, fostul iubit al Harei, Choi Jong Bum, nu doar că a amenințat-o că va pune pe internet înregistrarea, ci și l-a forțat pe directorul companiei de divertisment a Harei să îi ceară scuze în genunchi și în ciuda faptului că doctorul Harei s-a împotrivit acestei decizii, a continuat procesul de judecată pentru filmare ilegală. În timpul procesului, Choi a spus: „Sunt și eu 90% în acel video și nu port haine, în timp ce Hara da. Nu puteam s-o șantajez cu nimic.” În acest moment, judecătorul Oh a declarat că va trebui să verifice acel video și a cerut să-l urmărească în privat.

Kim Byung Soo a declarat: „Probabil, a fost o decizie inevitabilă, pentru că e important să se stabilească dacă amenințările au avut ceva la bază și astfel, să se decidă impactul lor asupra pedepsei.” Cu toate astea, Choi este acuzat de filmare ilegală în urma unui video diferit, care a fost înaintat drept dovadă.

Avocatul Harei s-a opus cu vehemență deciziei judecătorului Oh, spunând: „Chiar dacă e într-o ambianță privată, mă opun deciziei ca mai mulți oameni să vadă această înregistrare, e greu să accept una ca asta. E o a doua rundă de agresiune.” Acest lucru a dus la faptul ca judecătorul să fie de acord să urmărească înregistrarea în biroul său, după ce a cerut ofițerilor să se asigure că înregistrarea nu va fi distribuită și că i se va trimite o copie direct lui.

Cu toate astea, după ce a urmărit înregistrarea, judecătorul Oh nu a acceptat declarația făcută de Choi și l-a găsit vinovat pentru șantaj, susținând că afirmațiile sale nu sunt adevărate. Oh a mai hotărât că, în ciuda faptului că nu este clar dacă s-a oferit consimțământul pentru filmarea acestui video, e dificil de spus că a fost făcut fără știrea Harei și prin urmare, Choi nu a fost acuzat de filmare ilegală. În urma acestei decizii, judecătorul Oh a fost criticat dur de public.

Procesul lui Choi va avea loc pe 21 mai.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s