Wonho le scrie fanilor primul mesaj după mai bine de 5 luni!

Image

Wonho a revenit, cu un post it, așa cum vă vom explica mai jos! După ce agenția Highlight Ent., o subsidiară a Starship Ent., a anunțat că a semnat un contract cu idolul, acesta le-a scris primul mesaj fanilor săi, care au luptat luni întregi pentru întoarcerea lui.

La câteva ore după anunțul oficial că Wonho își va face debutul solo, artistul a scris primul său mesaj către fanii Monbebe, care l-au așteptat mai bine de cinci luni.

Dacă în mesajul său de despărțire de anul trecut oferea scuze că nu își poate ține promisiunea de a rămâne pentru totdeauna alături de fani, Wonho a încheiat mesajul de acum mulțumindu-le fanilor că l-au susținut în tot acest timp, ajutându-l să rămână alături de ei. Iată mai jos traducerea integrală a scrisorii (ne cerem scuze dacă există anumite scăpări, traducerea este făcută de fani):

„Bună
În acel timp, cred că ați fost tare răniți din cauza mea.
Știu că nu pot face nimic pentru a lua acele suferințe.
Lucrurile pe care pot să vi le spun sunt că voi lucra din greu, astfel încât să nu suferiți mai mult și să vă umpleți mereu de sentimente bune. Vreau să spun din nou ceva
Dacă este greu, este în regulă să vă odihniți. Nu îndurați totul în timp ce vă simțiți răniți, doar de dragul meu.
Voi munci din greu pentru a fi confortul care vă poate face să simțiți bine chiar și pentru un moment atunci când vă va fi greu, când veți fi obosiți și vă veți dori să vă odihniți. Vă mulțumesc că mi-ați oferit șansa de a fi o persoană mai bună
Și în viitor, voi lucra în timp ce vă voi fi recunoscător
Vă mulțumesc că m-ați făcut capabil să respect această promisiune”

 

Image may contain: text

De ce spuneam că revenirea lui s-a făcut cu un post it? Pentru că primul său logo de artist solo, de la fancafe-ul său, este poza de mai jos, care seamănă cu un post it. Iar, dacă vă mai amintiți, în 31 octombrie, după ce idolul a anunțat că se retrage din MONSTA X, fanii trupei au mers la sediul agenției, unde au lipit zile întregi post it-uri cu mesaje de susținere pentru acesta (aveți o poză puțin mai jos). Cu atât mai simbolică este deci  revenirea lui Wonho, marcată de lupta fanilor cu post it-uri, sute de hashtag-uri, proteste în stradă în lumea întreagă, campanii online, mii de donații și multe altele.

Image

Image

Bine ai revenit Wonho!

 

Sursa: twitter

Un gând despre „Wonho le scrie fanilor primul mesaj după mai bine de 5 luni!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s