Fostul director creativ al YG Entertainment îi laudă pe Lisa din BLACKPINK și Mark din NCT

SJ „SINXITY” Shin (Seong Jin Shin), fostul director creativ al YG Entertainment, a afirmat, prin intermediul unei lungi postări pe Instagram, că Lisa din BLACKPINK și Mark din NCT sunt cei mai buni artiști ai acestei generații.SINXITY, care deține acum propriul său brand, numit AXIS, a scris pe rețelele de socializare:

Dintre toți artiștii din industria de divertisment, Lisa este cel mai bun idol/ artist al acestei generații. Este visul oricărui producător. Talent/ îndemânare/ farmec/ efort/ personalitate/ moralitate. Totul se găsește în proporție de aproape 100 de procente. Când era pe scenă, transforma totul în propria ei interpretare solo. În timpul zilelor ca stagiar al companiei, nimeni nu putea critica evaluările ei lunare. Îi apreciau doar interpretarea. Creșterea ei este curajoasă și frumoasă, separată de familia ei la o vârstă fragedă și trăind in Seul. Când îl văd pe Mark sau Lisa, simt multe lucruri. Este incredibil să îți potrivești expresiile și mișcările cu conceptul. Și, chiar dacă nu este momentul lor să strălucească, pot sa le simt concentrarea. Dar, în spatele scenei, chiar dacă sunt diferiți, aura este aceeași. Chiar dacă s-a născut cu talent, îi poți simți efortul.

Dintre toți artiștii k-pop, Lisa are cei mai mulți urmăritori. Cu toate acestea, mulți consideră că este subapreciată, dar cred că există și avantaje. Nici măcar nu a lansat un album solo încă. Este ca și cum YG a câștigat la loterie, dar nu a mers la bancă pentru a revendica banii. Lisa face YG să valoreze 10 trilioane de woni (8,2 miliarde USD).

Cred că Mark este mai subapreciat decât Lisa. Este în majoritatea sub unit-urilor NCT și abordează atâtea concepte care, în mod normal, nu i s-ar potrivi. Totuși, fanii lui Mark consideră asta noroc. Creativitatea și swag-ul fac parte din ADN-ul și instinctele sale. Chiar și atunci când nu este partea lui, pune stăpânire pe fiecare secundă, virgulă, milimetru și cadru. Vă rog să arătați aspecte sale mai puțin experimentale.

Oricum, viitorul k-pop-ului depinde de acești doi artiști și cred că într-o bună zi vom putea să îi vedem interpretând pe scena de la Superbowl.

View this post on Instagram

Lisa는 엔터테인먼트 산업이 배출해 낼 수 있는, 이 세대의 최고의 아이돌/아티스트임이 분명하다. 모든 제작자가 꿈을 꾸는. 재능/실력/매력/노력/인성/성격 모든 스탯이 거의 만점에 가깝다. 연습생 시절 그녀의 월말평가는 항상 경연이 아니라, 혼자 공연이었다. 그 누구도 평가하지 않았다. 감상을 말할 뿐. 가족들과 멀리 떨어진 서울에서 어린 소녀의 성장기는. 대단하고 아름답다. 마크를 보면, 리사를 보면서 느꼈던 많은 것들이 느껴진다. 무대 위에서 컨셉에 맞는 눈빛 손짓 춤선 그 모든 것이 너무 훌륭해서 개인캠이 아닌데도 focus되는 느낌. 그런데 무대 아래에서 느껴지는 다른 모습들과 아우라 또한 비슷하고. 지독한 재능충이면서 노력충인 부분까지도. kpop 아티스트 중 인스타그램 팔로워가 1위인 Lisa지만 아직도 아직도 저평가 되어있다고 생각하고 upside가 많다고 생각한다. 심지어 아직 솔로 앨범을 낸적이 없다. 이건 마치 YG가 로또 당첨되었는데 아직 은행에 찾으러 가지 않은 느낌. Lisa 하나로 YG의 value는 10조의 가치가 있다고 생각한다. Lisa보다도 Mark는 너무나 저평가 되어 있다고 생각한다. NCT의 거의 모든 유닛에 속하면서 어울리지 않는 이미지 부터 너무 다양한 이미지를 보여주면서 마크 자체의 브랜딩이 잡히지 않은 느낌. 그럼에도 이미 마크의 팬인 사람들은 운이 좋거나 보는 눈이 있는 것으로. . “7감때의 마크를 확대 재생산 해주세요. 에스엠. DNA에 장착된 본능적인 swag와 본인 파트가 아니어도 시선을 잡아먹는 1초 1미리 1코마 1프레임의 마크를… 좀 덜 실험적인 비주얼로 부탁드립니다. “ 암튼, kpop의 미래는 이 두 아티스트에게 달려있다고 보고, 이 둘이 각각 수퍼볼 무대에 서는 그날이 꼭 온다고 본다. #개인의취향 #사적인이야기는일기장에

A post shared by SJ : SINXITY (@axis_sinxity) on

sursă

7 gânduri despre „Fostul director creativ al YG Entertainment îi laudă pe Lisa din BLACKPINK și Mark din NCT

 1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  Da de unde?😹
  Ii iubesc mult pe amandoi. Si da, sunt foarte talentati. Dar in niciun caz nu sunt cei mai buni artisti. Hai ca Mark merge. 😹🤦🏼‍♀️ Doamne, de unde a mai scos-o si pe asta?😹
  Ca fost director creativ creativ ar trebui sa stie ce inseamna’artist’.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Everiday with BLΛƆKPIИK

  În mare parte fostul director are dreptate. Ar trebui să apreciem faptul că amândoi au început de la vârste extrem de fragede. M-ai ales Lisa, la 14 ani a ales să vină într-o țară „străină” ca să își îndeplinească visul, să arate tuturor cine este ea. Nu știa să vorbească în coreeană, nu putea comunica m-ai cu nimeni, era departe de părinți ei, plângând în camera sa de dorul lor. Ar trebui apreciată pentru tot efortul ei, nu este nici ea nici membrele trupei de vină ca nu au comeback-uri cât de cât dese , cât și debuturi Solo pentru a arăta cu adevărat ce înseamnă „ARTIST”. După părerea mea artist nu e ala care doar e un Visual killer ca să spun așa, artist e acela care își arată talentele și își exprimă sentimentele prin cea ce știe persoana respectivă să facă, de la dans până la cântat/rap etc. Mark la fel, e un băiat super talentat și ar trebui să fie și el și mai apreciat deoarece e foarte talentat. Dar eu am fost inspirată de Lisa încă de la debut și tot ea a inspirat și o prietenă de-a mea să devină și ea ca ea. Da , poate unora o să li se pară ciudat sau o să judece dar asta e visul ei și ar face orice să îl îndeplinească. Lisa chiar e un artist, ar trebui să fie mai atenți unii. Părerea mea, dacă trăim în această țară ar trebui să ne acceptăm fiecare părerile, doar ca chestia ca Lisa nu ar putea fi un artist ma atins puțin. E un model drept de urmat pentru următoarele generați, as dori doar să o respectați indiferent ca e bias/ sau nu. 💕💕

  Apreciază

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   WOW! Dar nu prin asta trec toti idolii de alta nationalitate? Ah da, sunt multi care au trec prin lucruri cu adevarat oribile.
   Dar nu sunt Lisa, asa ca nu sunt importanti. Nimanui nu-i pasa.
   Sa fie respectata? Scuza-ma, dar daca Lisa nu este respectata atunci Jennie si ceilalti idoli cum sunt? 🙂 Lizards mereu o sa o tina pe Lisa in sus. Sustin ca ea ar trebui sa fie main rapper si ca ar trebui sa primeasca si pozitia de lead vocalist. Asa ca nu iti face griji.
   So, cu ce a avut atata dreptate fostul director? Doar pentru ca ei sunt cei mai buni pentru noi nu inseamna ca sunt buni pentru toata lumea sau ca sunt cei mai buni! ❤

   Apreciază

   Răspunde
  2. hyunamyou

   Si Rose nu a fost intr-o situatie asemanatoare? De fapt, majoritatea idolilor straini. Viata de stagiar este grea, le-a fost greu si membrelor BP, dar sunt idoli care trec prin chestii mult mai grele, nici nu se compara. Si doar ea trebuie respectata, nu toti?:))) Nu stiu ce ai citit tu, dar sa stii ca nimeni nu a spus ceva urat de Lisa sau de Mark, ei sunt doi idoli talentati si nimeni nu neaga asta, doar ca nu sunt cei mai buni, despre asta era vorba.

   Apreciază

   Răspunde
 3. hyunamyou

  Inteleg daca sunt artistii lui preferati, dar sa spui ca sunt cei mai buni dintre atatia idoli:))))) Acum nu spun ca Lisa si Mark nu sunt talentati, dar hai sa fim seriosi. Eu una nici macar nu cred ca exista raspuns la aceasta intrebare, sunt prea multi artisti talentati. Si acum nu stiu exact la ce se refera, dar Lisa este foarte apreciata in kpop, chiar prea mult cateodata, spun asta pentru ca multi exagereaza cu „cea mai buna dansatoare din kpop” si chestii de genul, ma rog, asa se intampla cand esti popular. Daca se refera la YG, ei bine, ea are mult activitati, deci nu as spune, daca vorbim de muzica, e YG.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s