„I Do Love U” de la MONSTA X debutează la #5 în Topul Billboard World Digital Song

6 Reasons Why MONSTA X Special MV "I Do Love U" Makes Fans Heart ...

3 melodii de la MONSTA X au intrat într-o singură lună în Billboard World Digital Song! Este a doua melodie a lui Wonho care urcă în acest clasament în doar o lună.

Într-o singură lună, „From Zero” de la MONSTA X a debutat la #1, „Red Carpet”, melodia lui Joohoney, la #16, iar „I Do Love U” (cunoscută și sub numele Neol Hada) urcă și ea, debutând în Billboard World Digital Songs pe poziția #5.

„From Zero” a fost prima melodie de la MONSTA X care a obținut locul 1 în acest clasament, în prima săptămână din aprilie. Ca și în cazul său, fanii Monbebe au decis să trimită „I Do Love U” ( Neol Hada) în Billboard pentru a-și arăta atașamentul față de trupa formată din 7 membri și de Wonho.

Image

„I Do Love U (널하다)” este cântecul compus de Wonho pentru unit-ul de scenă pe care l-a format alături de  Kihyun și Minhyuk din MONSTA X. Versiunea de studio a melodiei cu toți cei șapte membri din MONSTA X a fost integrată ulterior pe albumul MONSTA X „Take.1 Are You There?”. Lansată deci oficial ca o melodie secundară de pe albumul MONSTA X în octombrie 2018, „I Do Love U (널하다)” debutează la #5 în topul Billboard World Digital Song Sales Chart valabil pentru săptămâna aceasta.

Wonho a semnat un contract cu Highline Entertainment, o subsidiară a Starship Entertainment, agenția trupei MONSTA X. Idolul se va axa în viitor pe activități solo și de producător, iar fanii Monbebe care continuă să îl susțină speră că el va putea reveni în viitor în MONSTA X. Până atunci însă, cu două melodii urcate în Billboard în doar câteva săptămâni, Wonho este deja un compozitor și producător de succes.

 Vă invităm să ascultați „Neol Hada”, în variantele 3 și 7 membri, pentru că este o melodie foarte reușită.

Felicitări Wonho și MONSTA X!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s