SM Ent. și Naver lansează o platformă digitală pentru concerte + SuperM va susține concertul de inaugurare!

Agenția SM Entertainment și compania Naver profită de contextul actual, în care concertele sunt anulate, pentru a-și lansa o platformă digitală specială ce va aduce spectacolele live în casele fanilor.

Pe 14 aprilie, SM Entertainment a lansat o declarație prin care a dezvăluit că cele două companii au fost de acord să colaboreze printr-un MOU (memorandum de înțelegere) pentru a asigura parteneriate diferențiate pe piața de divertisment globală și pentru a-și crea un avantaj în acest mediu de afaceri care este extrem de competitiv.

Parteneriatul va combina expertiza SM Entertainment în descoperirea și producerea artiștilor globali cu tehnologia consacrată Naver pentru a extinde piața globală pentru platforma comunității „Fanship” de la SM. Platforma, care a fost introdusă de Naver anul trecut, este o nouă platformă globală unde vedetele proiectează și își construiesc propriul sistem de interacțiune cu fanii membri.

Ca parte a acestui proiect, la jumătatea lunii aprilie va fi lansat serviciul de streaming de concerte „Beyond LIVE”. Acest nou serviciu va oferi conținut digital optimizat online pentru concerte, dincolo de postarea online a performanțelor offline existente. În special, întrucât cultura concertelor a scăzut în era pandemiei și a izolării, ambele companii se așteaptă să conducă era concertelor digitale cu acest serviciu „Dincolo de LIVE”, folosind diverse mijloace digitale cum ar fi comentarii în timp real și lightstick-uri digitale.

Serviciul “Beyond LIVE” va fi introdus prin Naver V Live, iar  SuperM va avea onoarea de a-l deschide cu un concert special programat pentru 26 aprilie, ora 9 dimineața (ora României).

Co-președintele SM Entertainment, Lee Sung Soo, a declarat: „Ne așteptăm să prezentăm o nouă formă de divertisment în care conținutul și tehnologia se întâlnesc. Sperăm să ne extindem piața globală prin colaborarea cu Naver, care este dotat cu tehnologie și o platformă solidă. ”

CEO-ul Naver, Han Sung Sook, a declarat: „Naver va lucra cu SM Entertainment pentru a promova alături de cei mai influenți artiști globali pentru a accelera și mai mult piața mondială a divertismentului bazată pe competitivitatea tehnologiei digitale.”

 

Sursa

 

Un gând despre „SM Ent. și Naver lansează o platformă digitală pentru concerte + SuperM va susține concertul de inaugurare!

  1. Dumi

    Wow ce fain! De asemenea am apreciat foarte mult cum s-au organizat si la revenirea lui Suho: show-ul de debut si fanmeeting-ul l-a făcut online de asemenea si evenimentele de video call in care a vorbit cu fanii.👏👍❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s