CRAVITY despre ajutorul pe care l-au primit de la Joohoney din MONSTA X

Joohoney din MONSTA X i-a sfătuit bine pe juniorii săi de la agenție, oferindu-le chiar o melodie făcută de el. Albumul CRAVITY a urcat pe locul 1 în iTunes din SUA imediat după lansarea sa oficială.
Noul grup de băieți de la agenția Starship Entertainment a debutat pe 14 aprilie sărbătorind cu un show transmis pe V Live. CRAVITY este un grup de nouă membri: Serim, Allen, Jungmo, Woobin, Wonjin, Minhee, Hyeongjun, Taeyoung și Seongmin.

Băieții au început emisiunea vorbind despre debutul lor. Minhee a spus: „Sunt emoționat. Sper să primim multă dragoste.” Taeyoung a adăugat: „Am visat în această dimineață că ne filmam debutul pe V Live. Încă parcă visez.”

Liderul Serim a spus: „Am realizat primul nostru vis. Vreau să împărtășesc vise mai mari cu membrii.” Allen a adăugat: „Nu sunt sigur dacă acesta este un vis sau o realitate. Sunt entuziasmat și emoționat.”

Hyeongjun a comentat: „Vreau să creez amintiri bune cu membrii”, iar Wonjin a spus: „Este o onoare și doar faptul că mă aflu pe această scenă. Mulțumim fanilor noștri.”

Grupul a continuat să vorbească despre piesa lor „Jumper”, care le-a fost scrisă de seniorul de la agenție, Joohoney din MONSTA X. Minhee a spus: „Era clar că Joohoney ne prețuiește. Cred că dacă vom avea succes, ar trebui să-i facem cinste cu o masă.”

Hyeongjun a adăugat: „Joohoney ne-a sfătuit să arătăm ceea ce avem fără niciun regret. Chiar am strigat cu el ca să ne încurajăm.”

Albumul de debut de la CRAVITY, ‘Hideout: Remember Who We Are – Season 1’, cu melodia de titlu, “Break All the Rules”, a urcat pe locul 1 în topul  iTunes K-Pop Albums din SUA. Astfel CRAVITY devine prima trupă K-pop care debutează în 2020 pe locul 1 în Topul  american de albume K pop.

Surse: twitter, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s