Heechul din Super Junior spune de ce nu a negat niciodată zvonurile care spuneau că este gay

Heechul a dezvăluit de ce nu a negat niciodată zvonurile care spuneau despre el că este gay, multe dintre ele apărute chiar după debutul Super Junior.

Pe data de 13 aprilie, a fost difuzat un nou episod din emisiunea ‘Love of 7.7 Billion‘, în care actorul Hong Suk Chun, el însuși gay, a adus în discuție topicul minorităților sexuale. Heechul a declarat, „Cei care știu asta o știu, dar în zilele mele de debut, au existat nenumărate zvonuri despre faptul că aș fi fost gay. Am fost chiar și numit în scandaluri cu alte celebrități masculine. Asta se întâmpla din cauză că aveam păr lung și purtam lentile colorate. La început, am vrut să neg faptul că eram gay, dar am simțit că dacă o voi face, aș fi putut să arăt că nu am respect pentru minoritățile sexuale. Chiar dacă este în străinătate sau în țară, ar putea exista o persoană gay dintre fanii mei, care poate veni la concertul nostru. Am crezut că mă va trebui să îmi cer scuze față de fani.”

Ce părere aveți despre aceasta declarație?

Sursa

Un gând despre “Heechul din Super Junior spune de ce nu a negat niciodată zvonurile care spuneau că este gay

  1. ii inteleg pe cei care au spus ca Heechul este gay ,probabil pentru ca sa sarutat cu colegi sai de trupa.Dar indiferent de ce spun alti,eu il iubesc indiferent de orientarea sexuala.Pana la urma conteaza sufletul omului nu orientarea sexuala.Il respect enorm pentru ceea ce a facut ca si-a asumat chit ca nu este ,doar de dragut fanilor.Oppa fighty

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s