Baek Chan din 8Eight vorbește despre cum erau membrii BTS pe vremea stagiaturii

8Eight’s Baek Chan Talks About What BTS Was Like As Trainees

Fostul coleg de companie al trupei BTS, Baek Chan din 8Eight, a vorbit despre cum erau băieții pe vremea când erau stagiari!

8Eight este un trio vocal care a debutat sub tutela Big Hit Entertainment în 2007, iar grupul a lansat recent prima lor melodie împreună în șase ani. Membrul Baek Chan și-a lansat, de asemenea, primul său album solo luna aceasta și a apărut în calitate de invitat în cadrul emisiunii radio „Kim Shin Young’s Hope Song at Noon” pe 15 aprilie.

Un ascultător i-a scris întrebându-l despre relația sa cu membrii BTS, iar artistul a răspuns: „Personal, nu sunt apropiat de ei. Având în vedere lucrurile mișto pe care le creează, ca artiști consider că sunt grozavi.”

Acesta a continuat spunând: „Pentru a căpăta experiență pe scenă, membrii trupei BTS au luat parte la un concert 8Eight în calitate de dansatori înaintea debutului lor.”

Artistul a mai spus: „Băieții își exersau cântatul în camerele de repetiții de la subsol. Pe atunci, dacă mergeam jos, Jimin mă întreba ‘Cum faci un falsetto?’, iar V întreba ‘Cum atingi o notă înaltă?’”

Baek Chan a adăugat: „Le spuneam cât de multe puteam, și sunt mândru că au reușit să ajungă și să se descurce așa de bine acum.”

Primul album al lui Baek Chan, „BAEK CHAN 01” a fost lansat pe 12 aprilie și are drept melodie principală piesa „abouttime”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s