Membrii CRAVITY își dezvăluie punctele forte, interpretează piesa „Dramarama” de la MONSTA X și multe altele

Watch: CRAVITY Members Describe Their Individual Strengths, Perform MONSTA X’s “Dramarama,” And More

Grupul de novici CRAVITY a fost invitat în episodul de pe 15 aprilie al emisiunii „Weekly Idol”!

În primul segment al emisiunii, membrilor le-a fost încredințată sarcina de a se introduce în 100 de secunde. Fiind 9 membri, cu toții au fost nevoiți să fie creativi când a venit vorba de aceste introduceri scurte. Jungmo și-a însușit titlul de „senzualitate reținută”, Woobin s-a denumit un ursuleț de pluș, iar Wonjin s-a asemănat cu șunca dintr-un sandviș, spunând că dacă nu se găsește șuncă în el ai fi dezamăgit.

Seongmin a continuat spunând că el este mezinul drăguț, Hyeongjun a spus că are ochi mari, Allen a anunțat că se ocupă de partea de engleză, Serim a spus că el este liderul, Taeyoung a susținut că este vesel și plin de viață, iar Minhee a încheiat seria introducerilor spunând că deși numele său sună ca „mini”, el este de fapt înalt!

De asemenea, idolii au primit un sfat de la gazda Kwanghee, care le-a spus să fie pregătiți pentru greșelile care se vor produce în timp ce vor evolua, iar Hyeongjun a răspuns: „Ne-am pregătit pentru toate acelea. Dacă vă pică echipamentul microfonului, doar ridicați-l și continuați să dansați. Dacă vă iese un pantof, doar loviți-l și continuați să dansați.”

Într-un alt segment al emisiunii, membrii trupei au folosit timpul pentru a afla mai multe unii despre alții. Ca reacție la afirmația „Rolul de visual al CRAVITY este al meu”, Taeyoung și-a pus instantaneu coroana, explicând că trebuie să fii sigur pe tine ca să arăți bine. Acesta a mai spus și că el crede că ochii sunt cea mai frumoasă parte a feței sale, făcându-i pe toți ceilalți să râdă. Minhee a răspuns apoi că el a renunțat la primul loc pentru a-i îmbunătăți starea de spirit a lui Taeyoung.

Woojin s-a denumit „maestrul prestațiilor” al grupului. Acesta a explicat că este cel mai bun când vine vorba de expresivitatea scenică, spunând: „Am un simț foarte bun când vine vorba de interpretări.” Allen a spus: „Eu mă ocup de coregrafiile pentru CRAVITY dintr-un singur motiv. Sunt sigur pe mine în ceea ce privește dansul freestyle”, făcând chiar și o mică demonstrație a talentului său.

Hyeongjun s-a ales fără nicio reținere ca fiind memebrul pe care l-ar recomanda pentru emisiunile de divertisment. Acesta a spus: „Ceilalți au tendința să fie mai timizi. Acest tip de emisiune este doar despre a fi sigur pe tine. Eu am pasiunea unui novice!” Când a fost întrebat dacă are un talent pe care să îl folosească în emisiunile de divertisment, acesta a spus că reușește să nu amețească și a dovedit-o învârtindu-se de numeroase ori, fără a deveni câtuși de puțin amețit.

În plus, Serim și-a demonstrat priceperea la skandenberg, afirmând că nu a pierdut niciodată un meci. Apoi, acesta a concurat împotriva gazdei Heo Kyung Hwan și l-a învins cu ușurință, câștigând admirația și aplauzele tuturor.

Pe durata episodului, CRAVITY au interpretat pentru prima dată la televizor melodia lor de debut, „Break All the Rules”. Aceștia și-au introdus piesa spunând că încearcă să transmită mesajul de a sparge barierele pe care un individ și le impus asupra propriei persoane.

Pentru a le face un cadou special fanilor, trupa a realizat un cover pentru „Dramarama”, o melodie a trupei de seniori de sub aceeași companie, MONSTA X.

Mai jos aveți câteva secvențe din episod!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s