CUBE face o mișcare pentru fanii internaționali și lansează platforma globală U CUBE!

Fanii internaționali ai artiștilor de la agenția CUBE Entertainment vor avea la dispoziție o platformă online care îi va ajuta cu traduceri în mai multe limbi ale materialelor postate.

CUBE Ent. a postat în 17 aprilie un anunț pentru fanii internaționali: agenția pregătește o platformă online pentru fanii globali, numită U CUBE, care va oferi servicii pentru fanii din întreaga lume cum ar fi traducerile automate în mai multe limbi și sisteme speciale pentru înregistrările de la show-uri.

Platorma vizează o mai bună comunicare între artiștii de la CUBE și fanii internaționali, dat fiind faptul că fancafe-urile sunt greu de accesat de către aceștia.

CUBE va oferi fanilor globali pagini pentru artiști cum ar fi Jo Kwon, Jang Hyunseung, BTOB, CLC, PENTAGON, Lai Kuanlin, Yoo Seon Ho și (G)I-DLE. Actorii și comedianții agenției nu se vor regăsi pe această platformă.

Agenția CUBE a explicat: “Prin pagina noastră globală oficială U CUBE, care îi va ajuta pe artiști și pe fani să se conecteze mai ușor, vom munci din greu să facem un spațiu prețios unde toți artiștii de la CUBE și fandomurile pot construi amintiri.”

U CUBE va fi testat până pe 22 martie și apoi va fi lansat ca o aplicație pentru telefon.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s