Jun Ji Hyun criticată pentru că ar fi exagerat știrile cu „micșorarea” chiriei pentru clădirile sale

Cu toate că anterior, Jun Ji Hyun a apărut în presă pentru că s-a alăturat celorlalte vedete și din cauza COVID-19, a micșorat chiria pentru arendași în clădirile pe care le deține, s-a dovedit că fapta ei bună a fost prea exagerată față de cum era realitatea.

Tot mai multe vedete au anunțat că vor micșora plata chiriei sau chiar o vor înlătura pe timpul pandemiei. Vedetele precum Won Bin și Lee Na Young au fost lăudate pentru că au redus plata la 50%. Jun Ji Hyun deține trei clădiri care ar avea o valoare totală de 87 miliarde de woni (aproximativ 70.0 milioane de dolari) și este cunoscută pentru faptul că investește foarte mult în proprietățile imobiliare. Aceasta și-a cumpărat una dintre clădiri cu 34 milioane de woni (aproximativ 27,6 milioane de dolari) bani gheață.


După ce a fost lăudată pentru că a micșorat plata pentru chiriași pe timpul pandemiei, Sports World a postat un articol pe 16 aprilie care a schimbat opinia publicului. În acel reportaj, a fost dezvăluit că Jun Ji Hyun a micșorat plata chiriei cu doar 5% și doar la una dintre cele trei clădiri ale sale, împreună cu încă două magazine dintr-o altă clădire. Această reducere, de asemenea, se aplică doar afacerilor care pot fi în pericol de evacuare.

Un alt articol din 13 aprilie susține că aceste două magazine au primit o reducere de 10% din plata chiriei, în timp ce celelalte două afaceri din clădire nu a primit nimic, iar una dintre ele s-a închis la începutul lunii martie. Potrivit experților, proprietarii nu sunt dispuși să negocieze plățile pentru că găsesc foarte ușor alți chiriași. Clădirea în care se află aceste trei afaceri ar fi gestionată de părinții lui Jun Ji Hyun.

Agenția ei a declarat că nu poate comenta asupra acestui fapt, fiind viața ei personală.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s