Joohoney din MONSTA X îi susține pe membrii CRAVITY în cadrul primei lor apariții într-o emisiune muzicală

MONSTA X’s Joohoney Cheers On CRAVITY At Their 1st Music Show Appearance

Membrul trupei MONSTA X, Joohoney, și-a arătat susținerea pentru grupul novice CRAVITY!

Pe 16 aprilie, cea mai nouă trupă masculină a agenției Starship Entertainment și-a făcut debutul în cadrul emisiunii „M!Countdown” de pe Mnet, interpretând melodia principală „Break All the Rules” și o altă melodie de pe album, „Jumper”.

Joohoney a compus, scris versurile, și produs piesa „Jumper” pentru CRAVITY, iar anterior, acesta și-a împărtășit gândurile cu privire la rolul său în elaborarea albumului de debut a grupului începător. De asemenea, CRAVITY și-a manifestat recunoștința pentru participarea acestuia la spectacolul de debut pe care l-a susținut trupa.

Înaintea primei apariții în cadrul unei emisiuni muzicale a grupului, Joohoney le-a făcut membrilor o vizită în culise pentru a-i încuraja. CRAVITY a postat o fotografie a membrilor împreună cu Joohoney din culise, spunând: „Prima noastră apariție într-o emisiune muzicală, care a avut un început energic datorită susținerii primite din partea lui Joohoney din MONSTA X! Îți mulțumim.”

În plus, Joohoney nu a ratat ocazia de a posta pe contul oficial de Twitter al trupei MONSTA X câteva dintre pozele făcute cu membrii CRAVITY cât așteptau în culise. Adresându-se fanilor MONSTA X, artistul a scris: „Monbebe, ați ascultat ‘Jumper’? Vă rog să îi urmăriți pe cei din CRAVITY.” Apoi, acesta a scris un mesaj adresat grupului de novici, care spunea: „Distrugeți scena, băieți, hehe.”

Deși au lansat recent videoclipul muzical pentru melodia în limba engleză „You Can’t Hold My Heart”, la momentul actual MONSTA X se pregătește intens pentru revenirea de pe 4 mai cu albumul mini „FANTASIA X”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s