Kihyun din MONSTA X este cuceritor și ultra carismatic în pictorialul solo pentru Dazed

„Regele vocalist” din MONSTA X a realizat un pictorial incredibil pentru Dazed, fiind ales pentru coperta ediției speciale aniversare de 12 ani a revistei!

În lumina pregătirilor de revenire a trupei MONSTA X, prima lor revenire în Coreea fără Wonho, membrii trupei MONSTA X au realizat mai multe pictoriale pentru diferite reviste super cunoscute din Coreea de Sud.

Kihyun apare pe coperta aniversară de 12 ani de la fondarea revistei Dazed și are un pictorial special de 12 pagini, cu fotografii care îți taie respirația. Pictorialul permite publicului să cunoscă o altă latură a sa, mai relaxată, în care vorbește despre plăcerea de a cânta și de a domina scena muzicală, oriunde ar fi.

În timpul interviului de după ședința foto, Kihyun a explicat trei cuvinte care sunt legate de personalitatea sa: “șarmul versatil”, “detaliat” și “confortabil”: “Multă lume își imaginează că voi fi doar moale, dar îmi plac lucrurile dure mai mult decât cred ei” a explicat acesta despre “șarmul versatil”.

Cât despre faptul că ar fi detaliat, cântărețul a mărturisit: :“Eu chiar nu cred că sunt așa, dar lumea este surprinsă de modul meu în care acționez.

În cele din  urmă, el a mai spus: “Multă lume evidențiază faptul că sunt o persoană confortabilă.  Este valabil pentru cei pe care îi întâlnesc pentru prima dată și pentru cei care m-au urmărit mult timp. Urăsc să îi fac pe alții să se simtă inconfortabil din cauza mea. Sunt genul de persoană care a încercat să îi abordeze pe toți cu  o imagine confortabilă.”

Întrebat despre o persoană care îl inspiră, el a spus că acesta este liderul trupei MONSTA X, Shownu: “Având în vedere experiența și vârsta noastră, există tendința de a deveni mai leneș —dar el nu este. Respect eforturile sale de a avea mai multă grijă de el și de a-și îmbunătăți abilitățile în mod intensiv, în timp  ce lucrează constant din greu pentru ceea ce vrea să facă” a împărtășit Kihyun.

El a mai mărturisit: “Eram foarte stresat atunci când lucrurile nu ieșeau așa cum îmi doream în timp ce făceam repetiții muzicale și când îmi doream să fac mai bine. Oricând se întâmpla asta, mă uitam la Shownu și îmi adunam gândurile.”

Întrebat despre planurile de viitor, Kihyun a surprins cu un proiect special:  “Mi-aș dori să fac măcar un “Turneu Mondial Kihyun”. Ar fi un turneu de busking și aș călători prin lumea întreagă. Aș merge pe străzi să cânt ori de câte ori mi-aș dori” a povestit el.

Pictorialul său complet estes disponibil în pictorialul din luna mai a revistei Dazed, dar și pe website-ul oficial al Dazed și pe rețelele de socializare ale sale, inclusiv Instagram și YouTube.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s